Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do roboty

Będąc introwertykiem tak naprawdę trudno znaleźć partnerkę

Polecane posty

Gość do roboty

Nawet jeśli jest się wartościowym człowiekiem, studiuje się, pracuje, rozwija się wiele ciekawych i wartościowych zainteresowań, nawet jeśli jest się wysokim i przystojnym. Ale lubi się i umie przebywac głównie w samotności lub tylko z nielicznymi dobrze już poznanymi znajomymi. Jedyną szansą jest że to dziewczyna poderwie takiego ktosia. A więc dziewczyny: Do roboty!:)

Gość no wlasnie dziewuchy
do roboty:)

Gość do roboty
hmm, najgorzej że nie wiadomo czy ktoś jest introwertykiem czy nie jest zainteresowany, bo z zewnątrz to wygląda identycznie. A widok osoby wyglądającej na niezaintresowaną jest dla innego introwertyka wybitnie demotywujący....;P

Gość złośliwa samica 30
Introwertyk ze złośliwą :O

Gość do roboty
no to znów zrobię tą głupotę i zapytam, żarówko skąd jesteś i ile masz lat? zastanawiam się, czemu wbrew pozorom takie pytanie prawie nigdy nie prowadzi do niczego dobrego, mimo, że teoretycznie powinno być prosta drogą do odnalezienia szczęścia...to pewnie jedna z największych zagadek wszechświata...

Gość mlodaintro
do mnie niedawno dotarlo ze jestem introwertyczka...

Gość do roboty
ah no to tym razem się spóźniłem ale powiedz w takim razie żarówko przynajmniej jak się poznaliście, może to okaże się bardzo pomocne nam innym samotnikm a przynajmniej ....przez chwilę wyobrazimy sobie Twoje szczęście i też się nim troszkę pocieszymy

Gość Anonimowa Ona 30
Ja jestem typem samotnika, odpowiada mi popołudnie spedzone w domu, z dala od ludzi ... brakuje mi tylko drugiej osoby. Kogoś kogo mogłabym przytulić, kto pogłaskałby mnie po włosach, pocieszył gdy smutno, komu mogłabym opowiedzieć o swoich marzeniach, radościach dnia ... ... tak bedzie zawsze, bo kto odnajdzie mnie w czterech ścianach pokoju. Poza tym młodość już dawno za mną.

Gość do roboty
Wiecie co? W ogóle największym błędem przyrody jest to, że introwertycy też potrzebują miłosci, a nawet bardzo jej potrzebują mimo, że mają te trudności w nawiązywaniu znajomości. Gdybyśmy nie potrzebowali milosci, moglibysmy sobie do konca swych dni zyc sobie spokojnie w samotnosci, no czyż nie????????

Gość aberfor
Anonimowa Ona 30, a jak spędzasz czas w tych 4 ścianach?

Gość do roboty
Anonimowa Ona 30 co za złośliwość losu przecież ja o niczym innym nie marzę niż żeby głaskać po włosach jakąś delikatną introwertyczkę:) tak nas przyroda stworzyła ale nie pozwala nam tego zrealizowac gdybys tylko byla te pare lat mlodsza:)

Gość Anonimowa Ona 30
aberfor - Zwyczajnie: siedzę przed komputerem i wypłakuje się na kafeterii ;) marze :) do roboty - W moim wieku już nie ma za wielu samotnych Panów ... więc na nic już nie licze.

Gość aberfor
Przydałoby ci się jakieś hobby :)

Gość tfc
do roboty ile masz lat?

Gość do roboty
ja mam 23,5 lat:)

Gość Anonimowa Ona 30
aberfor Właściwie to mój dzień wygląda tak: pobudka wcześnie rano, praca, powrót do domu, obiad, chwila przed komputerem, wieczorna kąpiel , o 20h jestem w łóżku, czas na bujanie w obłokach ... i sen. Każdy dzien jest taki sam.

Gość do roboty
żarówka ale dokładniej jak przez internet? bo ja też myślałem nad tym ale jakoś mam za mało cierpliwości albo nie wiem. gdzie sie poznaliscie? na czacie? na portalu randkowym?

Gość ex-dziewczyna_introwertyka
a ja byłam z facetem introwertykiem. Bardzo go kochałam, mimo iż on nie potrafił okazywać uczuć. W końcu nas związek się rozleciał, nie wytrzymałam tego że nie było z jego strony jakiś silnych reakcji-nie kłócił się, tylko mnie wyciszał, wszystko przezywał w środku, wolał niejednokrotnie coś przemilczeć niz ze mna porozmawiać, nie mówił że mnie kocha, że tęskni, ani tym podobnych. Zerwałam z nim, po rozstaniu jeszcze przez jakiś krótki czas chciał sytuacje naprostować. Później zrezygnował. Ja wciąż go kocham, ale nie mamy z sobą kontaktu i nie wiem czy zerwał ze mna kontakt bo go to rozstanie boli, czy nie chce mnie juz znać czy zrobiłam według niego coś czego nie można wybaczyć. A on mi tego nie powie-nie umie o takich rzeczach rozmawiać.

Gość ja mam 23
:) jestem ze Śląska;)

ja ogólnie miałam dużo znajomych z internetu i jakoś zaczęłam się przełamywać i otwierać na tych ludzi :D z kilkoma sie nawet spotkałam na żywo :D Kilka osób nawet poznałam na kafe, ale te kontakty nie przetrwały niestety :O Najlepszym sposobem jest chyba czat a później przejście na rozmowy na gg ;) Można też wybrać przypadkowy numer na gg i zacząć rozmowę :) Ja w ten sposób poznałam kolegę z mojej miejscowości. Ale to on do mnie napisał, w sumie to przez pomyłkę, szukał kogoś innego :P a trafił na mnie :D Ale nie został on moim chłopakiem, nadal jest tylko kolegą. A co do chłopaka to nie powinnam tutaj chyba pisać :P

Gość do roboty
ja aż tkim introwertykiem nie jeste,żeby nie gadac, o nie nie:)

Gość introwertyczka 23
a może najpierw należy określić do czego byśmy się posunęli szukając chłopaka czy w przypadku panów dziewczyny

Gość aberfor
W internecie trzeba mieć szczęście żeby trafić na kogoś ze swojej miejscowości o podobnych zainteresowaniach.