Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mooooj mąż

jej maz to chyba tyran

Polecane posty

Gość mooooj mąż

http://www.bbv.tivi.pl/VideoWatch.aspx?MediaId=58930 Ta gozdziecka to miala chyba jakis problem dlatego byla taka agresywna w ty programie...zobaczcie jak ona rozmawia z tym mezem.Niby wszytsko okey ale te jego okreslenie "jestes grzeczna duża dziewczynką"rodem z mrozacych krew wzyłach thirrerow I ona taka mu podporzadkowana i dziwnie przesłodzona w tej rozmowe "MAM wyiść tak"... pamietam jak kiedys wprogramie rozpaczliwie krzyczała podczas kłodtni "JA mam bardzo szczesliwe zycie"bardzo szczsliwie"rozumiesz?????????????? Jakies to dziwne wszytsko

Gość gozdzieckaaaaa to wstretne
wredne babso bylo i nalezalaby jej sie nauczka od meza za to skandaliczne zachowanie

Gość no z ta grzeczna
duża dziewczynką to faktycznie dziwnie to zabrzmiało

Gość no z ta grzeczna
ehes zgadza sie te teksty tez daja do myslenia i ona taka...grzeczniutka przez ten telefon.Pierwsze co ja bym zrobiła to opierdooolila meza ze nie byl wstanie upilnowac dziecka ze nie było mnie 2 tygodnie ajuz ma lajpo pod okiem a ona go przepraszała rozpaczliwie....

nie tyran tylko pierdoła ojojoj, biedny tatuś, bo sam sie musi dziećmi zająć i dzieciaka nie upilnował ona też dziwna tylko ryczy, ciagle wszystkich przeprasza ma małe dzieci, córka czeka na przeszczep, mąz pierdoła nie potrafi niemowlaka w kojcu upilnować a ona leci do durnego programu i szopki odprawia dobrze,ze nie ogladam tego programu bo ten kawalej mi wystarczyl:P

Gość no z ta grzeczna
"dziekuje ci za wszystko przepraszam cie łukaszku"-ona głupia jak but jest!! A on sadysta jeszcze ja specjalnie w poczucie winny wpedza(to sie czuło)opowiadajac o tym jakie to wielkie lajpo ma dziecko i jak je bolalo..

Gość ale widac tez ze ona
baaaaaaaaaaaaaaardzo jest w nim zakochana i swiata pozanim nie widzi

Gość alb druga wersja
ona jest histeryczką i on musiał sie nauczyć tak rozmawiać z nią,bo tak rozmawia się z histeryczkami,a ona na taka wygląda

ona to histeryczka, a on nie umie sie zajac dzieckiem :/ w ogole smieszna rozmowa bo niby taka dramatyczna, duzo placzu, a wlasciwie nic sie nie stalo łojejku

Gość no własnie ona dramatyzowała
bo czuła że on jest wk.............. i przeczuwała co ją czeka w domu.A wkurwiony był pewnie za ten wstyd i za jej skandaliczne zachowanie skompromitowała go przed cała Polską.I stad to"przepraszam,przepraszam naprawde przepraszam" a on widać w tej rozmowie to osoba cąłkowicie dominujaca w tym zwiazku. Widac to po stylu wypowiedzi "nic nie słuchaj tylko mów" na co ona odpowiada grzecznie "DOBRZE" a potem zazyna "Po pierwsze" Czuć się ze jest przez niego zaszczuta