michela york 0 Napisano Marzec 23, 2008 Okres w tym miesiacu byl dosc dziwny. przyszedl pare dni za wczesnie (a zwykle mi sie spoznia) i nie byl taki jak poprzednie okresy. Wlasciwie nadszedl nagle, nie mialam typowych objawow wlasnie takich wlasnie jakby zwiastujacych (typu powiekszone piersi, bole jajnikow itp). Pare dni temu zakonczyl mi sie a dzis prawie zwijam sie z bolu bo bola mnie jajniki tak jakbym miala go dostac. wedlug was co to moze byc? jak nie przejdzie to po swietach udam sie do ginekologa ale moze jestescie w stanie cos mi poradzic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
binia87 0 Napisano Marzec 24, 2008 moze jakies zachwiania hormonalne? stresowalas sie ostatnio? zmienialas klimat? bierzesz tabletki anty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michela york 0 Napisano Marzec 24, 2008 Co do stresu to troszke go mam, klimatu nie zmienialam i biore tez tabletek anty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michela york 0 Napisano Marzec 24, 2008 i nie biote tez tabletek anty - tak mialo zabrzmiec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
binia87 0 Napisano Marzec 24, 2008 to wlasnie moze byc od stresu, ale jak nastepnym razem znowu tak bedzie to obowiazkowo skonsultuj sie z ginekologiem, oczywiscie jesli aktualnie, jest to dla Ciebie niepokojace i czujesz dyskomfort, to zglos teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
binia87 0 Napisano Marzec 24, 2008 * aaa widze ze po swietach idziesz do gina, wiec spoko :) powiedz o tym przypadku, wszystko bedzie dobrze, pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1983 1 Napisano Marzec 24, 2008 owulacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach