Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś mi tak mówił

Czy miesiączka jest przeciwwskazaniem do pobierania krwi?

Polecane posty

Gość ktoś mi tak mówił

W środę będę miała 4 dzień miesiączki i będę miała pobieraną krew do badania. Są jakieś przeciwwskazania? W trakcie miesiączki nie powinno się pobierać krwi?

z tego co mi wiadomo to OB moze byc wtedy większe a tak to chyba nie ma przeciwskazan

Gość ktoś mi tak mówił
Dzięki za odpowiedź. Wypadają mi włosy, lekarz skierował mnie na badanie krwi TSM ( tak mam napisane, nie wiem co to znaczy, to jakaś informacja dla pielęgniarki) i teraz nie wiem, czy wyniki będą wiarygodne.

Gość jeśli możesz poczekac to pocze

Gość ktoś mi tak mówił
Raczej mogę poczekać, ale wolałabym to badania wykonać w środę. Jak nie wykonam go w środę, to znowu będę tydzień w plecy, a problem mam dosyć poważny. Może ktoś jeszcze się wypowie.

Gość nie wiem co to za badanie
ja przy wypadaniu włosów miałam wszystkie badania standardowe plus TSH, ale raczej bym poczekała, badania najelepij wykonywac po okresie kiedy organizm w miare dojdzie do siebie np zxeby anemii badania nie wykazały jeśli masz obfite miesiączki

Gość ktoś mi tak mówił
To badanie krwi pod kątem wypadania włosów. Nie mam obfitych miesiączek. Kurde, poczekam do środy i zapytam się pielęgniarki czy może mi pobrać krew mimo tego, że mam miesiączkę.