Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samanta lisiczka

FUNDACJA KLIKANIE-REAKTYWACJA PART 2

Polecane posty

klik kopnieta poczekaj chwilke cos tu wkleje o kfiatusku tylko znajde kfiatusek=fanka jarka? nie wiem moze, dla mnie to nie ma wiekszego znaczenia sama tez mam wiecej niz jeden czarny nick:) a pomaranczowych to mam z 20 :D klik

z dziarkomanii: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3665852&start=7860 po 18stej -pszyszlam sieu popszytulac czy jakos tak nastepna strona: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3665852&start=7890 gdzie jestes jarku=mas kfiatuska no i dzisiaj : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3665852&start=8070 nick ten sam styl chyba tez nie wiem moze nie znalazla dzisiaj fundacji, albo po prostu nie ma czasu na kafe. klik :O przyznaje sie nudzilam sie wczoraj to przeczytalam ostatnie strony dziarkostwa ;) chyba jestem pie.rdol.nieta;)

kfiatusek tam do niego zaglada w pomarancza sie bawi To jest prawdziwa milosc klik klik klik klik ja sie poddalam bo mi sie go szkoda zrobilo jakis wrazliwy wiec wole fundacje klik klik klik klik klik

kopnieta ty tez masz co najmniej dwa: kopnieta to ja kopnieta klik dlaczego jutro masz ciezki dzien? praca czy nauka? sorry pamietam mniej wiecej ze mowilas cos o jakis egzaminach.

jutro praca ale egzaminy sie zaczynaja to duzo nauki mam. musze sie wziasc powaznie klik klik klik klik klik narazie mam 2 nicki "to ja kopnieta " "kopnieta" do dzisiaj mialam pomaranczowy "wylogowana kopnieta"ale ktos sie podszyl i zrobil nick na czarno,wiec nie moge go zrobic juz na pomarancsowo! klik klik klik

Dobranoc samanta lisiczka i milego klikania mam nadzie ze ktos wpadnie do towarzystwa jakas pomaracza klik klik klik klik klik klik klik klik klik klik wpadne jutro kolo 18h00 klik klik klik klik na czarnego penisa klik klik

co studiujesz kopnieta? tak z ciekawosci:) klik klik klikklikklikklikkklik klik klikklikklikklikk klik klik klikklikklikklikklikkklik klik klikklikklikklikk klik klik klik nie wiem czy to wyjdzie ale jesli zalezy ci na tym nicku to mozesz: zalozyc czarny np,,wylagowana kopnieta"czy ,,wylogowana kopnieta." a potem zglosic do nickow zblokowanych podszyw i poprzednia srtone fundacji i napisac modom ze ci podszyw ukradl nik klik

niewazne niech sie podszywy bawia mamy zajecie a studiuje medycyne 4 rok klik klik klik i jeszcze dobranoc bo kafe wciaga milych snow klik klik klik i do jutra klik klik jakas pomarancza przyszla to se poklikasz klik klik

dobranoc kopnieta🖐️ klik klik klik klikklikklikklikklikklik klikklik klik klik klikklikklikklikklikklik klik klik klik klik klikklikklikklikklikklik witaj pomaranczu? who are you?

klik pomaranczo 🖐️podszywaczko niezle, naprawde:classic_cool: ,,Z pietyzmem obrabiam odbyty miejscowym menelom Ruszam łechtaczka w rytm Papayi" klik pietyzm tylko nie teges;) klik dawaj dalej, moze byc tez o mnie:D klik a najlepiej o dziarku:D klik ale twoj wybor of course klik come on klik

Gość przestańcie klikać w końcu
:( 😡 i użyjcie w końcu tego wyklikanego "sztucznego czarnego penisa" :P a jak się uda, to nawet "żywego" :D

klik klik klik klik ja tam nie bede zapinac dziarka zadnym penisem:P a poza tym nie posiadam pasu do dildo :( klik co taki😡jestes mandarynko? klik to ty jarek ? klik

Gość nie przesadzaj
>>> Samanta lisiczka >>>> nawet pomarancze spie.rdalaja przede mna Widziałem w akcji Jolę z BB. I wierzę, że komuś może się ona (jola) podobać :D

Gość się poddaję
"kces pokatac pomaranszczu" ? Mimo szczerych (pomarańczowych i ... starszych nieco) chęci, nie bardzo jęzora wspólnego znajdziemy :D

Gość się umarłem
Alanis Morissette znam, ale nie "kocham" i raczej tekstów nie znam ;) "Takich" tym bardziej nie kojarzę :) 🖐️ mimo wszystko (słodka) "wariatko" ;) :D

Sami. z wielkiej sympatii do Ciebie: klik klik klik klik klik klik ❤️❤️