Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kymco

do informatykow...pliss

Polecane posty

wiecie,zauwazylam,ze ojciec,zajmuje sie odzyskiwaniem moich wiadomosci z poczty!! podejrzalam,ze ma np.linki do moich wiadomosci otrzymanych i wysłanych na nasza -klase!! ale jak to mozliwe? przeciez ja te wiadomosci przeczytalam i skasowałam od razu? czy mozliwe jest,by mogl odczytac ich tresc? powiedzcie mi,prosze...To nie chodzi o to,ze mam cos do ukrycia...ale czuje sie szpiegowana...boje sie teraz pisac cos na maila lub nasza-klase,bo on moze to odczytac...

Gość a jak odpierasz poczte
przez www czy jakis program (outlook czy cos) ?

Gość no więc po pierwsze
powinnaś korzystać z poczty tylko z poziomu przegladarki a nie zainstalowanego programu po drugie jesli twój ojciec zamontował na komputterze jakiś program szpiegowski ( a pełno ich w necie) to zapewne zna wszystkie twoje hasła więc i tak nic ci nie pomoże sprawź czy nie masz na komputerze zainstalowanych jakichs szpiegów a póxniej pozmieniaj sobie wszędzie hasła i loozik :)

dzieki...ale powiedz mi,prosze,czy on,jak juz ma linki do tamtych wiadomosci,moze je otworzyc i odczytac ich tresc? mimo,ze je skasowałam?

Gość są narzedzia do dozyskiwania
skasowanych wiadomosci z Outlooka :) zalezy na ile twj ojciec się na tym zna ale to jets bardzo proste więc....raczej wie o tobie wszystko (skoro taki wścibski)

Gość Advanced Outlook Express Recov
Advanced Outlook Express Recovery jest prostym programem służącym do odzyskiwania usuniętych wiadomości pocztowych. Cała operacja ogranicza się jedynie do wskazania ścieżki dostępu do plików dbx, a następnie wydania polecenia odzysku (Start Recover). Aplikacja pozwala także na określenie docelowego miejsca, gdzie mają zostać zapisane przywrócone dane. Advanced Outlook Express Recovery współpracuje z wersjami Microsoft Outlook Express 5/6, integruje się z powłoką systemową a także, jak zapewnia producent, umożliwia odzyskiwanie załączników w wiadomości e-mail. Mimo przydatności programu cena jest dosyć wygórowana. http://www.programypc.pl/advanced;outlook;express;recovery;1;2,program,261.html Sa tez inne np takie do odzyskiwania haseł :).........pełno tego w necie

nie wiedziałam,ze tak mozna!jest mi przykro z tego powodu,bo czuje sie jakby...okradziona? oszukana... dziekuje wam bardzo,bardzo...pozmieniam sobie hasła...albo załoze nowa poczte

Gość ty ojca tez szpiegujesz
Tak wynika z twego pierwszego postu :P