Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aich27

DO NAUCZYCIELI!!!

Polecane posty

Gość Aich27

W jaki dzień tygodnia sąu Was w szkołach zazwyczaj konferencje, zebrania rodziców itp i jak długo taka konferencja trwa? Chcę rozpocząć pracę w szkole a po południu jescze pojąć pracę gdzieś indziej i zastanawiam sie jak bardzo szkoła będzie mi z tym kolidować.... Wiem ze kazda szkoła ma inaczej to zorganizowane ale robię mały wywiadzik ;)

czesc tak jak mówisz nie ma reguły, każdy dyr sam decyduje kiedy rada, zebranie itd, łatwiej będzie jak nie będziesz miał(a) bo jeszcze np dyskoteki w szkołach są organizowane i wychowawca powinien być. a jeżeli hcodzi o rady i inne szkolenia to róznie od 1 do 3godz. A edziesz miał(A0cały etat? Ja bym na TWoim miejscu brała dodatkową pracę, przecież te popołudniowe rady itd nie są często. pozdrawiam

Gość Aich27
no własnie nie wiem, bede szukać w wakacje dopiero, zastanawiam sie czy w ogóle chciałabym pół czy cały etat. Niestety za pensje stażysty nie wyżyje, wiec będę chciała w jakijś szkole językowej pracować wieczorami dlatego zastanawiam sie jakie dni zostawic wolne na te ewentualne konferencje itp. Pamiętam ze u mnie w szkle były zazwyczaj chyba w czwartki ;)

Gość Aich27
no własnie nie wiem, bede szukać w wakacje dopiero, zastanawiam sie czy w ogóle chciałabym pół czy cały etat. Niestety za pensje stażysty nie wyżyje, wiec będę chciała w jakijś szkole językowej pracować wieczorami dlatego zastanawiam sie jakie dni zostawic wolne na te ewentualne konferencje itp. Pamiętam ze u mnie w szkle były zazwyczaj chyba w czwartki ;)