Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chrr

idiotyczna sytuacjaaaaa

Polecane posty

Gość chrr

Moja kuzynka chcialaby bym byla chrzestną jej dziecka. Ale jest problem. Jest jeszcze jedna kuzynka - starsza ode mnie, ktora "pali się" na to ''stanowisko'- to jest taka juz prawie stara panna ktora knuje ciagle wraz ze swoją mamą... wiemy, ze bedzie klotnia w rodzinie jak tamta kuzynka nie zostanie chrzestną (one potrafią sie nie odzywac miesiącami a to bliska rodzina)... Ja powiedzialam ciężarnej ze ja sie przeciez nie obrazę ale oczywiscie bardzo bym chciala bym chrzestną... co radzcie zrobic w takiej sytuacji?

Gość ty to chyba nic nie mozesz
zrobic

Gość khjhlihjmm
nie znam Twojej rodziny wiec ciezko okreslic.Najlepiej jak rozwiazecie to medzy soba.Nie musisz byc koniecznie chrzestna,za to mozesz byc super ciocia!Moze niech mam dziecka zdecyduje

Różni ludzie - różne charaktery. Jakby ktoś mnie obgadywał to by mi wcale nie zależało na jakimś specjalnym odzywaniu się z taką osobą. Nawet jeżeli to bliska rodzina. Prawda jest taka , że jak ktoś ma kogoś obgadać, to obgada. Jak się chce pokłócić, to się pokłóci. "Zawżdy znajdzie przyczynę, kto zdobyczy pragnie". Skoro mama dziecka chce, byś była chrzestną, i Ty chcesz nią być, to tak powinno być. Takie jest moje zdanie. Chrzestnego dla dziecka wybiera się raz, dlatego musi być to osoba wymarzona, idealna, o dobrych cechach charakteru. Ale jak pisałam wyżej - różni ludzie, różne charaktery. Ja jestem z tych bardziej porywistych :)

Gość Karolina Zabrze
Zostań matką chrzestną :) i tyle... Co Cię interesuje, że "tamta" chcę zosta skoro ona ma gdzieś to, że Ty też byś chciała. Tobie zaproponowano i "walcz o SWOJE" :)

Gość tamarka7
rob w zyciu zawsze to co jest dla ciebie dobre i tyle