Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pollyanna 22

przerywany seks???

Polecane posty

Gość Pollyanna 22

Hej! mam mały problem zawsze jak kocham się z moim facetem...wyglada to tak...zaczyna penetracje 2-3 ruchy i wyjmuje bo twierdzi,ze zaraz dojdzie..i chce sie powstrzymac..czekamy chwilke...i znowu 2-4 ruchy i znowu wyjmuje bo twierdzi,ze nie może wytrztymać.Mówi ,że strasznie mu głupio z tego powodu ale ze bardzo mu sie podobam i go podniecam stad reakcja... Mysle ,ze wzielo sie to satad ze kochalismy sie na poczatku dochodzil szybko...po paru ruchach(nie wyjmowal jak teraz)...i ja sie zdziwilam(wczesniejszy moj facet mogl nawet godz!)...zrobilo mu sie glupio i teraz stra sie wyjmowac i dluzej wstrzymywac wytrysk...tylko,ze nie przez taki seks nie moge wogole dojsc do orgazmu ...jestem blisko a on wyjmuje... moze to błachy problem ale ja mam naprawde problem z tym... nie pomaga wytrysk i pozniejszy seks znowu jest to samo... Dodam,ze jest to dojrzaly facet ma 34 lata(ja 22). Doradzi mi ktoś jak do niego podejść?

Gość on1234r56ty
po 2 ruchach juz prawie dochodzisz??

ej a może on ma przedwczesny?? to nie żart może miec nawet i 50 a dolegliwość jest ta sam

Gość Pollyanna 22
Nie po 2 ruchach..tylko jkak trwa to dłuzej...tzw pare kolejek robi:)..to za jakims razem już mi blizej...a on znowu wyjmuje i czar pryska:( Przedwczesny??hymmm...myslalam ze to problem tylko 17latków anie dojrzałych facetów po przejsciach :/

Gość Pollyanna 22
ja też mam dosyć tej sytuacji.kocham mojego faceta ale seks nie jest taki jak powinien i to z jego winy... tylko jak mu pomóc?

Gość kup mu wiagrę

Gość Pollyanna 22
ale on nie ma problemów ze wzwodem tylko z tym ze wystarczy doslownie pare ruchów a dochodzi!

Gość Pollyanna 22
ćzy facet rzeczywiscie moze wstrzymac wytrysk jak wyjdzie na chwile z pochwy kobiety????

Gość wytrysku nie powstrzyma
jedynie może trochę wyhamowac jak czuje że się za mocno podnieca to nie kwestia wieku ale może tak się dziac gdy facet ma zbyt długą przerwę w seksie, wtedy zawsze na początku jest tak trochę nerwowo może się tak jakoś uwarunkował i seks zawsze uprawiał w ten sposób może jest zbyt nerwowy ? może coś na rozluźnienie, np tabletki na nerwy ziołowe albo lampka wina przed ? alkohol osłabia i spowalnia reakcje więc może po lampce, dwóch wina wyluzuje trochę, będzie się wolnioej podniecał i mniej intensywnie reagował jak nie możesz dojsc to zaproponuj mu by najpierw doprowadził Ciebie do orgazmu (oralnie lub palcami) a dopiero potem się kochajcie w sumie się dziwię że tak dojrzały facet a ma tak małe doświadczenie i sam na to nie wpadł, albo zawsze był taki "niedouczony" w łóżku albo mu niespecjalnie zależy by zadowolic partnerkę wiesz takie problemy to mają młodsi niedoświadczeni kochankowie, facet w jego wieku już dawno powinien opracowac jakąś strategię by seks był w miarę, ale widocznie on nie bardzo sie stara bo mu na tym nie zależy...w końcu to nie on ma problem z dojściem ale ty

Gość Pollyanna 22
Dziękuję za tak konstruktywna wypowiedz.:) Hymm...on mowi własnie,ze nie może powstrzymać wytrysku..dlatego czuje,że się zbliża wyjmuje tym samym hamując wytrysk..za chwiel znowu to samo syt sie powtarza...już chyba wole żeby trwało to dłużej ale bez tego wyjmowania bo całkowicie mnie rozprasza....ale on mowi,ze chciałby się dłużej mna pocieszyć i nie chce tak szybko kończyć. Miał tylko 4 kobiety w życiu mimo sredniego wieku -34 lata. w tym z jedną ma dziecko więc chyba nie było najgorzej:) Jeśli chodzi o zaspokojanie mnie to często przed seksem piesci mnie oralnie...albo wlasnei jak czuje ze dochodzi to wyjmuje piesci mnie oralnie i znowu sie kochamy-chyba tak jest najlepiej..ale ile można ten schemat powtarzać?

Gość Pollyanna 22
co do alkoholu...zdarzal się nam seks i po pijaku(jestesmy rok przeszło razem)...nawet po paru piwach,lampkach win...efekt ten sam:( mam jakiegoś ewenementa.:(

Gość a nie probowaliscie nigdy
normalnie z guma ?

Gość Pollyanna 22
biore tabletki...nie potrzebujemy tego i oboje nie lubimy. ale był czas kiedy musiałam odłożyc tabletki i robilismy to z gumką-ten sam efekt...:/ Próbowaliśmy nawet podczas okresu...może cos to by dało..to już wogóle była masakra...wystrczyl moment..bo tam bylo tak ciepl i mokroz e nie wytrzymal...ehh...naprawde az dziwo kocham go bardzo,ale dziw bo myslałam,że wiąząc sie z tak dojrzałym męzczyzną seks bedzie niepowtarzalny.a tu:(

Gość Pollyanna 22
miał ktoś doświadczenia z tym przedwczesnym wytryskiem? może mój to rzeczywiscie ma??? to sa jakies leki na to czy tylko psycholog??

Gość a nie probowaliscie nigdy
to problem u niego w glowie i trzeba kawe na lawe wylozyc, powiedz nu jak sie to robi i albo sie facet przezwyciezy i bedzie normalnie albo musi isc do jakiegos lekarza (w co nie wierze) albo zostanie tak jak jest i wszystko rozleci sie predzej czy pozniej.a przedwczesny wytrysk mozna miec i w jego wieku tylko ze facet z takim problemem jak wie ze jest zabezpieczenie (tabsy czy guma) jedzie do konca w kobiecie nawet jesli to krotko trwa a drugi raz po 10-15 minutach jest juz duzo lepszy, tylko po pierwszym razie musi sie wysikac i umyc by pozbyc sie plemnikow z pierwszego wytrysku. to co opisujesz to niedouczenie badz problem w glowie..zycze powodzenia 🖐️

Gość Pollyanna 22
Podejrzewam,ze on może bać się ciązy..ma dziecko z byłego zwiazku..które przyszlo na swiat nieplanowane..bo gumka zawiodła.. nie ufa do konca srodkom antykoncepcji.. moze jego problem to lek przed ciaza dlatego sie wycofuje boi sie dojsc..? sklada mi sie to nawet logicznie jak myslicie?

Gość ulula4787
"po pierwszym razie musi sie wysikac i umyc by pozbyc sie plemnikow z pierwszego wytrysku" Brawo To przy drugim juz nie bedzie plemnikow? :))) Swietne rady

Gość ulula4787
a jak wyglada wasz stosunek? czy robicie sobie jakas gre wstepna, czy tak po 5ciu minutach przechodzicie do rzeczy?

Gość Pollyanna 22
Hymm przewaznie gra wstepna pocałunki pieszczoty calego ciala piersi...jego penisa rzadko tykam heh nie chce by jeszcze bardziej był pobudzony(zdarzylo sie tak,ze doszedl od mojego dotykutam dłonia przez moment nie doszlo do seksu nawet)..potem przewaznie on nie piesci oralnie..albo po grze wstepnej jak jestem mokra seks.. czesto jak czuje ze niewytrzymuje stopuje i piesci mnie oralnie jak dojde...wtedy seks wystarcza 4 ruchy i konczy... niby mam wtedy orgazm ale przez oral...chcialabym ze tak brzydko powiem byc mocnniej i dluzej posuwana...a z niego delikatny i szybki facet . Niera powiem by zrobil to mocniej...zrobil i wogole moment wytrysk...z wczesniejszym facetem nie mialam takiego problemu. jestesmy razem juz przeszlo rok...tym bardziej nie rozumiem:(

Gość tereter87
jesli w grze wstepnej tylko on jest aktywny, to kiedy juz w ciebie wchodzi to eksploduje. ty tez musisz byc aktywna. swietnie robi dla takich krotkodystansowcow jakis masazyk jego penisa. najlepiej ostry masazyk, taki ze nawet to dla niego przestaje byc przyjemne, co spowoduje, ze jego czlonek bedzie mniej wrazliwy, kiedy bedzie juz w tobie. mozesz mu zrobic mocnego lodzika jesli sie nie krepujesz. pisze to z wlasnego doswiadczenia.

Gość Pollyanna 22
Tereter...juz próbowalam robilam lodzika(byl i mocny i lzejszy jestesmy juz troszke czasu razem a ja lubie kombinowac w seksie lubie nowosci nie mam zahamowan)..myslalm ze jak po tym arz dojdze to seks potem bedzie dluzszy...nic z tego.. moze powinnam 3 raz spróbowac:) chociaz powiedzał mi oststnioze ja mimo 22 lat jestem bardziej doswiadczona w te klocki niz on majac 34...

Gość tereter87
zdecycowanie musisz znieczulac jego czlonka przed penetracja, niedotykanie penisa tylko wzmacnia jego pozniejsze mile doznania, kiedy jest juz w tobie. ostre prace reczne, obcieranie glowki penisa bez nawilzenia, lekkie gryzienie, albo jesli masz krotkie wloski na bikini to poobcieraj nim wlasnie tam.

Gość a jażeli facet długo się z
nikim nie kochał, ok. 1,5 roku i potrafi dojść podczas pieszczot w ubraniach, jak się z nim całuję, on dotyka moich piersi, to znaczy, że też będzie miał przedwczesny wytrysk i po 3 ruchach skończy?

Podejrzewam,że ty masz orgazm pochwowy podczas stosunku i dlatego w wiekszości przypadków bedziesz miała problemy ze zbyt wczesnym wytryskiem ,bo u ciebie występuje najwieksze podniecenie z chwilą wytrysku i brakuje ci tych kilku ruchów frykcyjnych.Niech on zrobi ci orgazm przed wprowadzeniem penisa,albo nich nie wyjmuje go po wytrysku tylko jeszcze wykonuje ostre pchnięcia ,to czasami wystacza te kilka dodatkowych ruchów po wytyrysku do orgazmu u kobiety

Gość że tak zapytam
wiem kochasz kochacie i tak dalej ale nie brakuje ci ostro przeruchanej szparki dobrze wylizanej i nakoniec tak ostro z wrzaskiem przejechanej

Gość Pollyanna 22
Tereter dzięuje Ci za wczucie się w temat..naprawde to problem dla mnie bo kocham go i chcedalej byc...tylko ta niemała przypadłosc:/ hymm..ja zwsze jestem całkowicie ogolona-bo tak lubi:) Moze zapuszcze okolice bikini..przestanę chodzic na solarium zetne wlosy(mam dlugie)..przytuje z 10 kg to przestanie sie tak szybko podniecac;) heh nie żartuje...:)

Gość tereter87
mysle, ze na pewno jest mu glupio z tego powodu, moze ma nawet nerwice. musisz jednak probowac i sama znalezc na niego zloty srodek, bo na jednych cos dziala tak a na innych odwrotnie. ja napisalem, jak jest u mnie. a lodzika tez on tak krotko wytrzymuje?

Każdy normalny facet po dlugim okresie abstynencji bedzie miał przedwczesny wytrysk.Podobnie jak wy gdy jesteście wyposzczone a normalne stosunki sprawialy wam satysfakcję to gdy dojdzie do intymnej sytuacji z facetem to mała palcóweczka i pieszczenie piersi wywoła orgazm. Niech on po wytrysku wykonuje dalsze ruchy frykcyjne i bedzie mógł dojść drugi ra.Jak ry go bardzo podniecasz to się chce dalej kochac

Gość Pollyanna 22
a jeżeli..nie zawsze 1,5 roku to długi okres..mój tez tak na poczatku miał...i efekt przy seksie calkowitym jet taki jaki jest:) przy lodzie tez dochodzi bardzo szybko..nawet kiedy kochamy się codziennie lub 3 razy w nocy np. hymmm...sprawdz:) kazdy jest inny moze facet ma duże możłiwosci a to tylko efekt postu 1,5 rocznego... hymmm czy brakuje mi tzw"ostrego ruchania" brakuje...bo jak wykona jedno dwa mocniejsze pchniecia to wiecie co jest...nie jest tez niestety jakos hojnie obdarzony przez nature(moj byly facet byl i to bardzo 20 cm;/)...wiec brakuje mi takiego mocnego wyuzdanego czasem seksu by po dac sobie max czulosci i zasnac w ramionach. Ale to nie taki typ...wszystko czule i spokojnie raczej bez gwałtownosci.. zupelnie naczej niz w poprzednim zwiazku...a w tamtym bylam 4 lata może dlatego trudno jest mi się przyzwyczaic.