Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pollyanna 22

przerywany seks???

Polecane posty

Gość Pollyanna 22
nie bede z Tobadyskutowala to nie moj problem jegow iek..tylko zupelnie inny daltego post na tym topiku.jak Tobie nie odpowiadaja starsi to sie nie umawiaj-nikt Ci nie kaze..mi nie odpowiadaj mlodsi dziecinni faceci i tyle.pzdr!

Gość Heheho
Jacy dziecinni? A ty taka wyniosla krolewna,myslalby kto...tylko potem w zyciu wychodzi ,ze takie "mundre" na forach sa ,a normalnie to na poziomie 18nastoletki z Pcimia Dolnego. Dojrzalosc faceta nie zalezy od wieku tylko i wylacznie.

Gość Pollyanna 22
co ty sie tak mnie uczepiłas? musisz miec naprawde nudne życie kompleksy i niestety niefrasobliwości zyciowej nie trzymasz w ryzach. pozwól,ze ja ocenie na czym polega dojrzałośc mojego faceta:) w końcu znam sie na tym najlepiej...jako jego kobieta... i napewno nie mówie tu o wieku:) a chłopaki chyba nam pouciekali?? heh..pozdrawiam Was i dziękuje za wszystkie rady:):)

Gość Heheho
Hobbystycznie czepiam sie glupich panienek na forach i dobrze mi z tym. "Jego kobieta", dobre. Traktuje cie jak zabawke ,zeby pochwalic sie przed swoimi kumplami z wielkiej,powaznej korporacji jaka to ma mloda sikse do rypania. Oni zonki po 30dziestce ,a on dwudzestke dwojke zalapal. Nie no, super, a ty sie jeszcze cieszysz :))). Baby to jednak naiwne bywaja, dobrze ze nie wszystkie.

Gość tereter87
te HEHEHO, kup se lepiej wibrator i nie wpieprzaj sie w czyjes zycie i co z nim robi, bo widze, ze ty ze swoim nie bardzo wiesz. krew cie zalewa, ze nikt nie chce z toba byc? Idz pobiegaj albo na spacer, zrob cos dla siebie, a nie przywalasz innym na forum.

Gość Pollyanna 22
Nie wartosciuj ludzi jesli ich nie znasz..nawet nie wiesz jak bardzo sie mylisz..a z zazdrosci,ze jadnak sa porzadni faceci robisz sie zeielona...buahah dla mnie to albo jestes pokrzywdzona przez facetów kobieta..albo jakąs zazdrosną zoną ktora maz rzucil dla jakiejs mlodej ladnej wartosciowej kobitki...i tak cie to boli... ja w przeciwienstwie do ciebie pusta nie jestem..to straszne miec taka dewize na zycie,ze wszyscy faceci po 30 mysla tylko o ruchaniu mlodych dup...musi bc to naprawde straszne... no ale nie trafilas ja trafilam na przystojniaka z dusza romantyka ... Pozdrawiaaaaaaaam ,Pa:)

Gość tereter87
a na forum, jak zwykle najbardziej ulubiona zabawa polakow, zmieszac kogos z gownem i nawyzywac od kretynow.

Gość Heheho
Marne wnioski, logike chyba opuszczales na studiach, o ile w ogole na takowe uczeszczeles.

Gość Pollyanna 22
Dobry wieczór Tereter:) moze poklikamy na gg??? milo sie gada..a nie chce rozmawiac z ludzmi bez klasy typu hahaha..czy jak jej tam:) podalbys jakos do siebie namiar? moze maila? jesli oczywiscie masz ochote:) pozdrawiam.

Gość Lotek
Smieszna dyskusja, niewazne kto ma racje ,a kto nie ,ale zawsze podobaly mi sie teksty typu "nawet nie wiesz jak sie mylisz" ;))) Sorry za wtret ,ale musialem, bo mnie ten tekst rozwala. Taka tania psychologia Pozdrawiam :)

Gość tereter87
hehehe, uwazasz, ze rowiesnik moze zapewnic to czego oczekuje jego partnerka, zwlaszcza jesli ma sie 22 lata. myslisz, ze facet w tym wieku jest w stanie spelnic oczekiwania kobiety? Chyba niewielu.

Gość tv niech oglada jaks akcje
film niech nie mysli o sexie tylko o filmie niech cie nie piesci w czasie pukania pomorze to napewno.

Gość Pollyanna 22
Moze i to dziwnie zabrzmialo lotek ale ja znam leoiej maojego faceta...i wiem jaki jkest i takei teksty typu on jest dziecinny zadajac sie z taka malolata..sa tu bezsensowne i bezpodstawne.

Gość Pollyanna 22
Tereter zapraszam na pocztę:) sprawdź maila;)

Gość tereter87
pomylilem sie w adresie wiec dam ci gg 7883624

Gość Pollyanna 22
ale chyba cos z mailem nie tak bo mi zwraca?????

Gość Heheho
Buhahaha,a co ten facet zapewnia? Przedwczesny wytrysk? Chyba mniejszy odsetek 22latkow niz 30sto kilku latkow ma problemy z przewczesnym wytrykiem badz erekcja. I kto niby lepiej zaspokajaja kobiety? Poza tym to jakis mit, 24-25cio latek ma juz na tyle doswiadczenia, ze jest w stanie zaspokajac kobiety, te kolejne 10 lat byzkania (zazwyczaj swojej zony juz wtedy) niewiele daje.

Gość No wlasnie no wlasnie
Popieram przedmowce

Gość siara
powidz ze cuchnie to z wytrysku nici

Gość Siostra Bogumiła-Karmelitanka
Proszę was, młodzi, nie zajmujcie Sie SEKSEM przed ślubem. Zabraniam Wam tego surowo, bo spadnie na was wielka kara boska. z Bogiem !