Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mutiii

czegosd mi brak mojej bylej dziewczyny

Polecane posty

kochali dzieci i On... i Ona też... które z nich bardziej? na pewno wiesz... fakt czas szybko leci miją godziny i lata minął a jeśli się kiedyś spotkają przypadkiem w jedności już razem nie zginął...

Gość zapomnial napisac
ze mial totalnie w dupie to co do niego mowilam...bo chcial mi pokazac jaki to on jest super, i ze z latwoscia s0obie znajdzie kogos innego...zapomnial dodac, ze dla mnie mial potrzeby sie starac...po co..przeciez juz bylismy razem...i zapomnial dodac, ze po dwoch latach nasz zwiazek wygladal tak, ze ja nie mam ochoty sprawdzac co by bylo po 10, 20, 30 i nie wiem po co pokazal mi ten temat

Gość mutii
ladne naprawde ladne

Gość mutii
po to zebys wiedziala jak sie zmienilem ze wszystko sie zmienilo ze zaczolem dostrzegac to co nie widzialem

zapomniał dodać----> prawdziwą miłością jest przebaczenie... a największym żebractwem jest prosić o miłość... Ona już nie prosi... przebaczyć nie może i tutaj nawet sam Bóg już w niczym nie pomoże...

Gość zapomnial napisac
Ona już nie prosi... przebaczyć nie może i tutaj nawet sam Bóg już w niczym nie pomoże... idealnie to pasuje jako podsumowanie

to przenośnia... ja jestem nienormalna i wypisuję głupoty... proszę mojego zdania i tego co piszę nie brać pod uwagę... spadam na razie bo mam gości bede potem;-)

Gość Anna Bella
piękne Mutii;) Miłość nigdy nie sutaje list do Koryntian;) Ponadto..największą Miłością jest przebaczene:)

Gość mutii
wiem ze wiele robilem zle i wiem zeby pokazac ze czlowiek sie zmienil potrzeba duzo pracy mojej pracy

Gość mutii
tutaj sie nie zgodze nie chce nikogo prosic o milosc o to zeby ktos byl zemna raczej wolal bym ta osobe zdobyc od nowa zaczac od nowa

Gość Anna Bella
👄;) do dzieła❤️:)

Gość mutiii
wiecie co powiem wprost chce poprostu porozmawiac wiem ze tez ja nawalilem i umiem sie do tego przyznac ale naprawde szczera rozmowa moze dac wiele nauczylem sie gotowac ;d a tak serio to powiedziala ze przemysli to czy sie zemna spotkac