Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gwiazdka201988

Odpowiedzcie na to pytanie

Polecane posty

Jestem ze swoim chlopakiem od roku, ale nie chcemy sie jeszcze kochac. Zaspokajamy swoje potrzeby rekoma. Jest to bardzo przyjemne. Czy wy tez tak macie badz mieliscie??

Gość oczywiście że nie
/jeśli się osraleś to odkręć wodę. to pomaga przełamać pierwsze lody

Jesli macie podobnie to podzielcie sie wrazeniami. Moj chlopak podczas gdy sie namietnie calujemy to wklada mi reke pod spodnie i wchodzi we mnie tak gleboko i piesci moje cialo. To cudowne uczucie.

najlepiej jak najpóźniej bo przypuszczalnie jesteście jeszcze nie wpełni wyrośnięci jak wam z tym dobrze to przetszymujcie to do pełnego rozwoju i jego i twego ale i tak wiesz że nie dacie rady wię c sie nie wstrzymuj

Jesli macie podobnie to podzielcie sie wrazeniami. Moj chlopak podczas gdy sie namietnie calujemy to wklada mi reke pod spodnie i wchodzi we mnie tak gleboko i piesci moje cialo. To cudowne uczucie.

Gość ło matko tera cała litania
teraz damianek znowu, jesu czy ty nie rozumiesz że ja se lubie z ludziami pogaworzyć? nie tylko z taką pałą jak ty? co pogadam a jakim kolesiem to tobie tylko jedno, że mi tylko gruba stercząca pala w głowie. bosz, jaki ty jesteś płytki

zależy to od wieku partnerów.Petting jest forma poprzedzającą normalne stosunki seksualne i uczy w jaki sposób partneraka dochodzi do orgazmu