Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KtoMiPoMozedddd

Jak powiedziec rodzicom ze marze o operacji... cdn

Polecane posty

Gość KtoMiPoMozedddd
aha;) no to wtedy trudniej zwalic ze przez hormony tak jej biuscik urosl:) ja planuej na czerwiec;) i dopiero w pazdzierniku zobacza "nową mnie":D

robila chyba ok 300 czy 380gram czy czegos:P wiec narazie jeszcze nie wie jaki rozmiar bo jeszcze nosil biustonosz uciskajacy, bez drutow, itp:) ale chyba zrobila sobie cos okolo duze C:)

tylko ona zawsze jakos maskowala ten biust, znaczy uwydatniala go wiec wydawal sie wiekszy:) wiec nawet teraz jak ma tylko bluzke to nie ma az tak duzej roznicy;)

Gość KtoMiPoMozedddd
a z jakiego na jaki rozmiar ? Ja niestety mam starsznie przewrazliwionych rodzicow. Ale chyba wiedza ze zle sie z tym czuje.. widza ze za wiele nie mam. A ze pieniazki maja to chyba nie powinno byc problemu..

tylko ona zawsze jakos maskowala ten biust, znaczy uwydatniala go wiec wydawal sie wiekszy:) wiec nawet teraz jak ma tylko bluzke to nie ma az tak duzej roznicy;) pokazywala mi piersi bez stanika i bardzo ladnie wygladaja:) tylko ma jeszcze plastry tam gdzie jest szew i to strasznie wyglada:P

Gość KtoMiPoMozedddd
to podobnie jak ja;) Moj biust wyglada na fajny B;) Staniczki czasami potrafia zdzialac cuda;) Mam wspanialego faceta.. ktory akceptuje moje "rodzynki" . Ale jakos ja sama nie potrafie siebie zaakceptowac przez tyle lat.:(

Gość KtoMiPoMozedddd
Dzięki Madchen;) Mam nadzieje ze w najblizszych dniach zmobilizuje sie i pogadam.. :) na poczatek tylko z mamą;).. Jeju ale sie boje.. wstydliwa sprawa;d

Gość ulenkaaaaaaaaaa
zazdroszcze Ci :) nie wiem czy moich rodzicow byloby stac na taka operacje, ale gdybym mogla sama bym chetnie ją zrobila ( mam 20 lat, od 4 lat te same biustonosze...jakies najmnijesze 70A chyba, wiec nie ma sie czym chwalic) na Twoim miejscu od razu pogadalbym z rodzicami, skoro nie ma problemu z kasa a oni sami wiedza, ze jest to Twoj kompleks/slaby punkt to mysle, ze powinni sie zgodzic swoja droga, jaki jest koszt takiej operacji?

Gość ulenkaaaaaaaaaa
no i pytanie co z ciaza? jelsi bedzisz chciala miec dzieci, to w czasie ciazy cycki urosna :D to nie ebdzie jakis problem ?

Gość abc..
Poczekaj aż będziesz miała własną kasę to sobie zrobisz i nie będziesz prosić rodziców. I w ogóle operacja zawsze niesie ryzyko,ze spaskudzą ci biust na amen

Gość KtoMiPoMozedddd
Ja planuje zrobic operacje w Krakowie u Dr. kasprzyka (koszt operacji od 8 tys do 13 tys, w zaleznosci od rodzaju implantów). Aj być moze juz za 3 miesiace bede posiadaczka noweego biustuuuuu:) Bardzo prosze o opinie rodzicow ( w wieku 45-50lat:) ) . Ciekawa jestem jak Wy to widzicie?

Gość KtoMiPoMozedddd
Wydaje mi sie ze silikonowe piersi a ciaza nie wiele wplywaja na siebie. Napewno troche urosną, ale podobno nawet z karmieniem problemu nie bedzie. Przeciez ile "gwiazd" ma silikony i sa/byly w ciazy? Przyklad (Britney Spears, Christina Aquilera.. )

Gość KtoMiPoMozedddd
a co do tego abym poczekala i sama na to zarobila. OK. Ale pomysl. Ich pieniazki to i moje pieniązki. Jestem jedynaczka.. wiec czy teraz czy pozniej to operacje zrobie z pieniedzy rodzicow.. Wiadomo ze sama szbko takiej kasy nie zarobie. A skoro sa fundusze? Chyba lepiej zrobic piersi teraz, gdy jest sie mlodą kobietką;) niż jak bede miala 30lat.

Gość KtoMiPoMozedddd
up

Gość gość
SPEŁNIJ MARZENIA I ZACZNIJ NOWE ŻYCIE!!! Rusza nabór do nowego PROGRAMU TV z zakresu MEDYCYNY ESTETYCZNEJ. Eksperci z renomowanej Kliniki Estetycznej profesjonalnie zajmą się Twoim wyglądem. Chcesz zmienić swój wygląd i zyskać nowe, lepsze samopoczucie…Twoja sytuacja finansowa nie pozwala na przeprowadzenie niezwykle drogiego leczenia… Zgłoś się do nas! castingtvmaja@gmail.com Wyślij swoje zdjęcie, nr telefonu, adres i napisz kilka zdań o sobie. Zadzwonimy do Ciebie. W programie zajmiemy się miedzy innymi: - szeroko pojętą medycyną estetyczną, tj.; lasery, ostrzykiwanie, wypełniacze, - usuwaniem blizn, przebarwień - chirurgią plastyczną; wycinanie brodawek, korekta powiek, korekty nos, biust i inne - liposukcją; odsysanie brzuch, uda, podbródek i inne - przeszczepami włosów - nadmiernym owłosieniem, - nadmierną potliwością, - naczyniakami, nawet tymi rozległymi - uśmiechem (uzębieniem)