Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lottomanka

Czy ktos z was wygral kiedys w lotto?

Polecane posty

Gość ja znam gościa który
wygrał 5 milionów z Płot jest

spox mój ziom trafił 5 tke w duzego, 4200 po dojeciu podatku. moim zdaniem załamka, wolał bym nic nie trafic niz 5 bo wiadomo ze jak była 5 to juz raczej 6 nie weidzie, swój fart był.

Gość Gaska1144
A no gram w lotto tylko że prze internet. Nie wiecie że tak można ? Wystarczy zajrzeć na stronę internetową https://elotek.pl gdzie wszystko jest bardzo dokładnie opisane. No ale nie mam jakoś swojego systemu. Liczę na swoje szczęścia i na to że z czasem mi się uda. A Wy jaki macie system ? Z tego co wiem to jakiś matematyk sobie wyliczył i wygrał :D

Gość gość
Ja gram skreslajac wlasne numery ledwo 3 trafiam i to raz na pol roku.. niewiem jak to ludzie robia ze ta 5 trafiaja i jaki moga mieć system

Gość gość
Polecam zajrzeć na playlotto.eu. Bardzo fajna stronka.

Gość gość
Osobiście korzystam z playlotto.eu i jestem bardzo zadowolony.

Gość gość
Świetna jest strona playlotto.eu. Można się fajnie pobawić.

Gość gość
Również korzystam z playlotto.eu. Bardzo fajna zabawa. Polecam.

Gość kidziuś
Cześć, Mój kolega rok temu wygrał 250 000 w mini lotto, siostra, która pracuje w banku mówiła, że miała klienta, który wygrał kilka milionów lotto i pomagała mu konto założyć itp. Znam też człowieka, który wygrał w Londynie ponad milion funtów do podziału na kilka osób, bo grali w grupie. Ja gram w syndykacie w Lotto i Lotto Plus, wygrana dzielona proporcjonalnie do wkładu w pulę. Zapraszam na www.skylotto.pl

Gość Kidziuś
Cześć, Mój kolega rok temu wygrał 250 000 w mini lotto, siostra, która pracuje w banku mówiła, że miała klienta, który wygrał kilka milionów lotto i pomagała mu konto założyć itp. Znam też człowieka, który wygrał w Londynie ponad milion funtów do podziału na kilka osób, bo grali w grupie. Ja gram w syndykacie w Lotto i Lotto Plus, wygrana dzielona proporcjonalnie do wkładu w pulę. Zapraszam na www.skylotto.pl

Gość KingaMatyk
Niestety mi się nigdy nie udało ale mojemu chłopakowi który zawsze gra na stronie kuponylotto pl udało się trafić 5!!Jego mina była bezcenna!!!

Gość bobikson
Niestety mi się nigdy nie udało ale mojemu chłopakowi który zawsze gra na stronie kuponylotto pl udało się trafić 5!!Jego mina była bezcenna!!! ALE ściema!, przestańcie te brednie pisac. .....