Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość clubers

seks w klubie

Polecane posty

Gość clubers

Poszedłem do klubu z koleżanką. wypiliśmy pare drinków. Usiadła mi na kolanach i zaczeła podskakiwać w rytm muzyki. Podnieciło mnie to. Kiedy wyczuła że mi stanął zaczeła mnie mnie po nim macać i namiętnie całować. Za chwile zaproponowała żebyśmy weszli do toalety. Zamknąłem za sobą drzwi kabiny i stałem o nie oparty. Ona usiadła na sedesie rozpieła mi spodnie i zrobiła mi loda. Potem ja usiadłem na toalecie a ona nabiła się na mnie. siedzieliśmy tam chyba z godzine ale było na prawe super :] z checią bym to powtórzył.

Gość hienas
Bez sensu, w brudnym kiblu sie pieprzyc. Ani atmosfery, ani higieny. Lodzi to jeszcze tak, taki szybki ,ale godzine siedziec? To juz ledpiej do auta/domu skoczyc.

Gość eeeeeeeeeeeeeeesusssssssssssss
we Misiaku..................................................

Gość clubers
to był mój sen oczywiscie

Gość p r z e s t a ń wreszcie
tak się gnoić. Michał naprawdę, ani to zabawne ani co. Przyjmij wreszcie do wiadomości że ktoś cię skrzywdził i finito. Zacznij normalnie żyć, zamiast wiesz, ciągle maglować to samo.

Gość clubers
Dodam, że wszystko to miało miejsce w klubie (piłkarskim) Swornica Czarnowąsy, w którym pracuję jako masażysta drużyny juniorów U-16. Konkretnie w klubowym kiblu. Moją partnerką była 71-letnia klozet-babcia. Było fajnie, ale nie zdążyłem się spuścić, bo przerwał nam nasz bramkarz, któremu w przerwie meczu zachciało się srać

Gość w ktorej lidze
gra ten twoj klub?

Gość no i co tam kalbers
kul? to kul że kul.

Gość clubers
a zapomnialem dodac ze potem ten bramkarz tez zrobil mi loda a ja jemu, ja jemu nawet 2 razy bo byl chlopak mocno napalony,

Gość jaki bramkarz
Majdan?

Gość clubers
...myślę ,że zabrała sie do mnie bo pojechalismy do klubu moim wyjebanym w kosmos szajsowagenem gti

w kiblu sie nie dymo ino się sro weź se nasroj w sypialni i som zobocys co to trochu nie pasuje :)