Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anett88

flirtuje z innymi

Polecane posty

Gość Anett88

dziewczyny! facet z którym kręce flirtuje strasznie z dziewczynami,a szczególnie z moimi koleżankami tzn my nie jesteśmy razem tylko po prostu robimy za parę powiedzmy na imprezach,jesteśmy taka parą od imprez a on bezczelnie dostawia sie do wszystkich dziewczyn,mówi że mam ładne koleżanki i że musi je poderwac uważacie ze to normalne? powiedziałam mu że jest bezczelny że takie rzeczy mi mówi a on że nie wie o co mi chodzi! jeszcze chce żebym nr mu dawała tych dziewczyn,najpierw się ze mną bawi i całuje a potem pyta o te laski i w ogóle;/ nie zależy mi na nim ale bulwersuje mnie jego zachowanie a on w ogóle nie rozumie co w tym złego:/

Gość wydaje mi się że
jak jesteście parą tylko od imprez to on się czuje wolny i uważa że skoro nie jesteście razem zawsze tzn. że nie ma wobec ciebie zobowiązań. flirciarz z niego, nie myśli o tobie poważnie

Gość Anett88
ja wiem że nie traktuje mnie poważnie i rzeczywiście jest wolny,ja po prostu licze na szacunek z jego strony,niech on sobie robi co chce ale np nie zaleca sie do wszystkich moich kolezanek i nie mówi mi jeszcze o tym bezczelnie ja nie wiem,ale nie potrafłabym sie zachowywac w stosunku do niego tak jak on do mnie dla mnie to jest brak szacunku do mnie;/ a znamy sie rok czasu

Gość no to ch*j
to ty też sie zachowuj tak jak on - flirtuj z innymi ile się da, podrywaj, potem opowiadaj mu o nich...niech też zobaczy jakie to miłe

Gość kluska1222
O co Ci chodzi, przeciez nie jestescie razem. Jestes jego laska od imprez nic wiecej. Moze sie umawiac z innymi. Gdzie tu bezczelnosc?!