Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studentka MYSZA

szukam programu - chcę umieścić zdjęcia na necie...

Polecane posty

około 10 GB, tyle, że chodzi mi o stronkę, na której te zdjęcia będą widoczne tylko dla mnie, ewentualnie dla osób, którym dam hasło lub coś takiego. Taką stronkę, że gdy dodam nowe zdjęcia, nie będzie to widoczne dla innych uzytkowników pod hasłem: nowe zdjęcia czy coś na głównej stronie. Znacie coś takiego? Będę wdzięczna.

P i c a s a, tworzysz albumy umieszczasz w google, może być dostępne dla wszystkich albo tylko i wyłącznie dla Ciebie, lub ewentualnie dla osób, którym podasz link. Mozna wygenerować link do jednego zdjęcia, albo do wszystkich albumów, czyli pokazujesz tylko to co chcesz, zeby ktoś zobaczył.

o dzięki latte. Ale mam jeszcze pytanie, może głupie. Mam ten program, tzn kiedyś ktoś mi go ściągnął. Pisaca2. Tyle, że otwieram go normalnie bez podłączenia do neta. Nie ma tu linków ani nic, nie wiem jak mam je zobaczyć na stronie. A może to nie ten sam program? Aha, jeszcze jedno. Chodzi mi też o to, żebym mogła tam umieścić zdjęcia i skasować je z komputera (mieć tylko w necie).