Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowana na maksa

jestem naiwna w stosunku do facetow

Polecane posty

Gość zdolowana na maksa

nie mam szczescia jednym slowem zle wybieram takich co juz albo zajeci albo nie zwracaja na mnie uwagi potem placze.....przezywam itd zawsze sie ludze ze cos moze z tego byc zmieniam plany postanowienai zyciowe a potem sie okazuje ze nic z tegoo a ja jetsem rozczarowana mam tego dosyc zcasami mam ochote kogos poznac przespac sie z njim wykorzystac i zostawic nie mam juz nadziei na nic...jetsem zalamana chyba cos zemna nie tak skoro nie umiem nikogo odp znalezc

Gość zdolowana na maksa
wlasnie...juz 25 ...wszyscy sa w jakis zwiazkach mamja rodziny juz plany na przyszlosc a ja sama ciagle sama ,,,,ile mozna czekac? ja juz mam dosyc ostatnio siebie bo przez moja glupote i naiwnosc tak mam

Gość oł noł
z takim podejsciem nic nie zdziałasz! myslisz ze siedzac w domu, facet sam do ciebie przyjdzie? zacznij gdzies wychodzic, spotykac sie ze znajomymi, jesli ich nie masz, zapisz sie na aerobik, czy na kurs hiszpanskiego, albo tanca, tam napewno spotkasz duzo wartosciowych osob, jesli chcesz zrob sobie profil na jakis randkach, tam juz spotkasz tych mniej wartosciowych, chociaz wyjatki sie zdazaja :) nie mozesz w ten sposob myslec, bo sie zdolujesz, najwazniejsze to dzialac i nei zamknac sie w sobie!! :D

Gość tak sobie mysle............
takie juz jetsesmy my dziewczyny szybko sie zakochujemy i czasami jest to dla nas zle

Gość zdolowana na maxa
wychodze pznaje nowych ludzi ale nic z tego poza tym ost zaczynam miec podejscie ze le[iej sie nie ludzic wtedy sie nie rozczaruje ja bardzo to pzoniej przezywam...oj stara a glupia jetsem

Gość eh............................
zdolowana na maksa - to jakich przyciąga się facetów to nie przypadek .... Jak widać, interesujesz się facetami, którzy są dla Ciebie trudnym wyzwaniem ...... Prawie nieosiągalnymi ... musisz przemyśleć mechanizmy swoich wyborów ... może znajdziesz klucz do zmiany?

Gość Jedna z wielu....
i ja mam podobnie... rozgladam sie dookola i widze ze wszyscy moi znajomi kogos juz maja a mi ciagle nie wychodzi ciagle cos nie tak... Teraz mam okres stagnacji... specjalnie staram sie wyciszyc.. zmieniam mieszkanie prace i jestem wolna oraz niezalezna... i wiem ze za kazdy dzien w ktorym cierpialam przez faceta dostane piekne lata wielkiej milosci:) Tylko nie wiem kiedy:(... moj mezczyzna jak sie okazalo oswiadczyl sie swojej bylej.. a ja powiedzialam sobie dosc!.. nikt wiecej mnie nie skrzywdzi

Gość Jedna z wielu....
dobrze powiedziane- klucz do zmiany... dla mnie kluczem jest analiza Uwazam ze powinnysmy sie dokladnie zastanowic czego tak naprawde oczekujemy od partnera i nawiazywac blizsze znajomosci tylko z tymi ktorzy odpowiadaja naszym kryteriom. moze to brzydko brzmi ale jesli nie bedziemy przeprowadzac selekcji to po raz kolejny bedziemy wyc w poduszki i zastanawiac sie dlaczego on sie tak zachowal... przeciez go znalam! ;)

Gość eh............................
Ha! Tylko, że to nie takie łatwe ... Bo podświadomość nie bardzo idzie oszukać ... Macie ten radar, na konkretny typ i do nich będzie Was ciągnąć ... . A wybór nie jest przypadkowy ... Mechanizmy wyboru kształtują się na podstawie atmosfery z dzieciństwa ... :( Wybieramy to co już nam znane ... :(