Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiunia1911

dlaczego rodzina zawsze się wtrąca ????

Polecane posty

już nie moge no poprostu zaraz oszaleje to już niedowytrzymania oni mają swoje poglądy na życie ok ale dlaczego chcą je mi nażuciać jak mam dopiero 16 lat. nie przeszkadza im że codziennie wyje. mieszkam z mamą i z dziadkami bo tata się rozwiódł

Gość mamunnia
sluchaj mamy gowniaro! i do ksiazek bo byki robisz!

Gość mamunnia
skad wiesz kim jestes. nick o tym nie swiadczy. a matka napewno chce dla ciebie dobrze. uwierz

Gość mamunnia
jestem* no i dobrze :P

chodzi o chłopaków że jak będe miał to już odrazu do slubu :/ i że do domu mam żadnych nie przyprowadzać jak ja chcę być normalną dziewczyną z normalną matką czy to tak dużo

Gość mamunnia
w takim razie wspolczuje, bo matka ma rzeczywiscie glupie podejscie do sprawy. ale z drugiej strony mozna ja zrozumiec. martwi sie.

Jesteś na ich utrzymaniu, to Twoi rodzice więc tak czy siak mają powody, żeby się wtrącać.

Gość panieneczkaaa
Frenja. Przeczytalam notke na Twoim blogu i mam bardzo podobnie w domu.Mieszkamy wszyscy bardzo blisko soiebie i co kolwiek się nie stanie już wszyscy wszystko wiedza;/;/;/ Oczywiscie najbardziej natym cierpia dzieci czyli ja i moje kuzynostwo , ponieważ życie w mojej rodzinie wiąże sie z calkowitym brakiem prywatnosci;/;/

wiatm a ja mam problem z rodzinką męza oni są nie do wytrzymania nie potrafią rozmawiac miedzy sobą usłysza jakąs plote albo cos nie dopowiedzianego i juz robią sztuczne zadymy. jesteśmy 3 lata po ślubie a starsza siostrunia , która dopiero teraz poszła na swoje mowi mojemu mężowi kiedy ma wziąc urlop a kiedy nie twierdząc ze jest starsza i powinniśmy sie jej słuchac, Matka nawet próbowała nam narzucic imie dla psa co za toksyczna rodzina na szczescie odcinamy sie od nich i mam nadzieje że nie bede musiała oglądac ich twarzy bo chyba rozszarpie.