Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oł noł

niski facet ? ? ?

Polecane posty

Gość oł noł

co myslicie o niskim facecie?? np. ostatnio sie spotkałam z taka parą - ona 160 i on tez 160, troszke komicznie wygladalo, ale wiem, ze ta para bardzo sie kocha, sa ze soba parę ładnych lat... A wy?? potrafilybyscie kochac niskiego faceta, wiedzac ze nigdy nie zalozycie obcasów?? co jest wazne?? wzrost czy milosc??

Gość ohohohohoho
zastanawiam sie.... wydaje mis ei ze milosc jest w zyciu najwazniejsza, a to tylko taki szczegól :P

Gość fghfghdfh
ja bym nie mogła :)

nie mam nic do niskich facetów, wiem, że bywają bardzo atrakcyjni, że mogą się podobać, niczego im nie jmuję, ale osobiście pociągają mnie wysocy mężczyźni

Gość oł noł
czyli ze niski facet to nie facet??

Gość taka jakas see
milosc nie wybiera ale kiedys spotkalam sie na tzw podwojna randke i mnie przypadl ten niski:) jakos dziwnie sie czulam w jego towarzystwie:O

to taka konkluzja z czasów kiedy na kafe tematy o wzroście facetów były bardzo popularne :D zresztą jak by zapytać ileś dziewczyn o atrakcyjnego faceta pewnie jednym z pierwszych przymiotników był by wysoki 🖐️

Gość punkt widzenia zalezy
od punktu siedzienia - np. dla mnie facet wart jakiegoś zainteresowania zaczyna sie od 1,85 cm.:D

Gość niski facet to facet
tak samo jak wysoka kobieta to kobieta znam wielu niskich, przystojnych facetów o pieknej buźce i super umieśnionych i jakoś nie narzekają na brak powodzenia. ja jednak wolę swojego chłopaka (185), sama mam tylko 160cm a przy nim czuję się taka bezpieczna :) no i może mnie nosić na rekach :D ale przeciez bez przesady, chyba wzrost nie jest głównym kryterium w doborze partnera :O przynajmniej nie u mnie..

Gość punkt widzenia zalezy
oczywiscie nie piszę o kumplowaniu sie bo tu wzrost nie ma znaczenia. :)

Gość taka jakas see
facet moze miec np. te 10 cm wiecej od ciebie zeby czuc sie bezpieczniej:O

Gość bita smietana
a ja mam chlopaka ktory ma 160 a ja mam 165 i dobrze mi z tym :)

Gość złośliwa samica 30
Jestem średniego wzrostu wiec dla mnie facet z 170 juz jest ok

Nie wiem co w tym zlego że i facet i babka ma 160. Dla mnei jest ok. I nie wiem też czemu mimo, że laska ma tylko 1.60, to facet musi mieć minimum 1.85. wg mnie ważniejsze jest to, żeby facet był po prostu na równi albo trochę wyższy, niz to żeby był obowiązkowo wyższy o iles tam cm. A I TAK NAJWAŻNIEJSZA JEST MIŁOŚĆ !!!!!

Gość taka jedna wysoka
Ja mialam wysokiego i cholernie przystojnego meza i nigdy nie bylam o niego zazdrosna, chociaz kobiety kleily sie do niego,a on widzial tylko mnie ale po paru latach nasze malzenstwo sie rozpadlo z paru przyczyn. Obecnie mam drugiego meza,jest nizszy odemnie, nie rzucajacy sie w oczy, cieply, kochany i co najlepsze jestem zazdrosna jak jakies kobiety sie zbyt kolo niego kreca, nie wiem dlaczego ale on swoja osobowoscia i uprzejmoscia jakosc tak przyciaga i dlatego jestem o niego zazdrosna. Jest powiedzonko : u malych stworzen, cala sila idzie w "korzen"i to jest chyba TO!