Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnnMarie

Najwiekszy BAJER jakie usłyszałyście....

Polecane posty

Piszcie... Panów tez zachęcam..pochwalcie się jakiego bajeru używacie na kobiety...

Gość czesc annemarie
witam cie goraco, wchodze tutaj prawie codziennie zeby miec polewe ale ten temat to prawdziwy klasyk, jesli chodzi o niezawodne bajery to ja zawsze uzywalem tych starych i sprawdzonych komplementow zwiazanych z zapachem , wygladem skury, wlosami kobiety. A jesli chcez zobaczyc jak to robi mistrz w filmie to obejzyj sobie miasteczko twin peaks i popatrz jak agent couper robi to w mistrzowskim wykonaniu co pare minut gdy spotyka młode mewki

Gość o zesz w morde
Skóra!!!!!!!!!

Gość Anna Bella
oglądałam TWin Pekas i nic tam nie było, leciał jak miałam 14 lat;)

Gość wiec ja uslyszałam
a ma biust AA niemiałam puschupa ani nic a taki jeden murzynek chcac mnie zaprowadzic do łózka walnął mi komplementa że mam piekne DUŻE piersi myslałam ze spadne z krzesła..bo mam wypustki anie piersi!!BUhahahhaa

Gość nie istotne
nie przykladam wagi do polskiego jezyka, bo w zyciu liczą sie jezyki obce

Gość taka jakas see
zadenm mi jakos nie zapadl szczegolnie w pamieci:O wszystkie sa juz dobrze znane

Gość buhahahaa
Wiesz co.. przypominasz mi Eve Longorie buhahaha zaznaczam ze jest moją idolka;p

Koles : pięknie wyglądasz :D masz cudowny makijaż :D:D:P Mój brat: Ona dzisiaj nie jest pomalowana :O:P nie wiedziałam śmiać się czy płakać :D:P

Gość Atomówka 21
KOCHAM CIĘ...........oWOCEM TEJ MIŁOSCI JAK MI SIĘ WYDAWAŁO JEST..jULKA :))a Tatuś ulotnił się..........

jeden obywatel udowadniał, że w prostej linni pochodzi od Eneasza z Troi - i dlatego poznaje kobiety w podróży, i .ze to tradycja rodzinna. Miał na nazwisko Troise, to było we Francji. Może głupie, ale czegoś takiego wcześniej nie słyszałam,. fantazja - zwłaszcza ułańska -zawsze mnie bierze:):):)

Gość uppppuuu

Gość motocyklista .... ...
jeden facet, którego kiedyś poznałam na imprezie w klubie po 10 minutach rozmowy oświadczył, że jest "Jahwe" po czym recytował obszerne cytaty z biblii o apokalipsie min. Co mówił "jestem Łukasz JESTEM bo JESTEM naczy JAHWE a ja jestem mesjaszem" Aż strach czasem pomyśleć jakie świry po świecie chodzą. W kadym razie "Jahwe" zabrał mnie z koleżanką na pizzę około 3 nad ranem (pizza hut wrocławski rynek) a kiedy odprowadzał mnie do domu zaczął się nieźle dobierać, (w międzyczasie rzucał teksty w stylu "kiedy w końcu spojrzysz na świat otwartymi oczami?"), przestało być śmiesznie wskakuję do tramwaju a on za mną, wychodzę już na moim osiedlu i śmigiem do bramy, zamknęłam a on tak przywalił ręką w szybę że prawie się stłukła i zaczął coś wykrzykiwać, masakra :o