Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swietliczek1

ujarzmienie żółtych włosów

Polecane posty

Gość swietliczek1

Mam taki mały problem. otóż 2 tygodnie temu rozjaśniłam całe włosy. niestety kolor nie wyszedl idealny-włosy sa lekko zoltawe. mysle o kupnie szamponu koloryzujacego do 24 myc-odcien arktyczne srebro palette. podobno jest dobry. tylko zastanawiam sie czy szampon bedzie mial wplyw na mojego odrosta-wprawie bardzo niewielkiego ok 2-3 mmm. czy nie przybierze on odcienia rudego? czy bedzie to widoczne? bardzo prosze o odp dodam iz uzywalam plukanki srebrnej i nie dawala ona duzych rezultatow.

Gość swietliczek1
dodam ze moim naturalnym kolorem wlosow jest sredni blond

Gość szklanka pomaranczy
nie no 2-3 mm to nie ebdzie widac :P ja mam wieksze i jest spoko nawet. ale juz musze powtorzyc zabieg rozjasniania wlosow:D

Gość taka_jedna_ona
fryzjerka ostrzegala mnie przed palette. pomijajac to ze ma mnostwo chemii i jest chyba najbardziej niszczacza wlosy farba dostepna na polskim rynku to ma ta specyfike, ze kolor moze wyjsc zupelnie inny niz na opakowaniu. Co wiecej bardzo czesto inaczej lapie wlosy juz farbowane a inaczej naturalne. Odradzalabym Ci ten szampon... natomiast moge Ci polecic farbe loreala popielaty blond ktora niweluje wlasnie zolty i pomaranczowy odcien. Jest prawie nieszkodliwa dla wlosow, jednak dosc szybko sie spiera ale mysle ze to nie jest wielki problem:)

Gość swietliczek1
hmm wlasnie chodzilo mi o to zeby zastosowac mniej szkodliwy produkt dla moich wlosow i myslalam ze szampon bedzie bardziej odpowiedniejszy. twierdzisz ze farba...hmmm... teraz juz sama nie wiem :))) a jesli chodzi o te malenkie odrosty to nie bede miala zadnego rudego paska na glowie ?? :P