Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byc czy nie byc

pierwsze spotkanie z przyszłymi teściami

Polecane posty

Gość byc czy nie byc

Jak wspominacie swoje pierwsze spotkanie z teściami, rodzicami swojego faceta??? Denerwowaliście się??? Jak wypadliście, przypadliście im do gustu??? Co wypada a co nie mowic/robic na takim "wieczorku zapoznawczym"??

pierwsza zasada to byc soba...w koncu masz zalozyc rodzine w chlopakiem a nie jego rodzicami...wszystko bedzie dobrze:)

gorsze jest pierwsze spotkanie z przyszłymi teściami, a rodzicami swojej pięknej..w końcu to o córeczke chodzi..trzeba dobrze wypaść :P

Gość byc czy nie byc
no ale ja mowie o takim pierwszym spotkaniu z nowym chlopakiem i jego rodzicami o slubie to my jak na razie nie myslimy ;) ;p

ja to naprawdę miło wspominam.. łoo ludzie..taki stresior..takiego Anioła poznałem..tak się zaczęlismy integrować, że musiałem do swoich dzwonić, że na noc u 'teściow' zostaje :D

Gość werda
ja schrzaniłam, a nawet nie wiem przez co. Nie spodobałam się, a on szybko ze mnie zrezygnował, znaliśmy się bowiem tylko ponad miesiąc.

oczywiście była jedna róznica..u nich w domu tak cisza była..nie to co u mnie.. jeden tv w kuchni bębni, drugi w pokoju, wieża rżnie w drugim pokoju..krzyki, cuda niewidy..a tam.. z początku to jej tatuś się nie uśmiechał za bardzo... ale po jednej nocy rozpracowaliśmy się nawzajem.. :D a mamusia? totalna wyścigowka..tak zywej kobiety to jeszcze nie widziałem :D

Gość byc czy nie byc
jakis palant! nie masz czym sie przejmowac ;) Widocznie synek mamusi. z typu "co mama powie to swiete"

Gość byc czy nie byc
Arke pozazdrościć...

Gość werda
wiem, ale boli :(

Gość byc czy nie byc
nie był Ciebie wart! Sam wybrał z kim chce być... z MAMUSIĄ! Typowy mami synek!

Gość werda
ale mnie z tym jest źle, że ktoś nie akceptuje. Zresztą był dość niepewny siebie i to by potwierdzało Twoje słowa, że to maminsynek :( Ma 25 lat, a tak by słuchał? :( Byłam pewna, że mu zależy na mnie ale cóż.