Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 55latkaaaaaaaaaaaaaa

niemoge pogidzic sie ze stariscia

Polecane posty

wciaz widze sibie jako mlada 22 latka pzegladam zdjecia,ogladam młodziezową modę.Byłam modelką miałam barwne zycie...I nigdy nie potrafiłam sie pogodzić z upływajacym czasem.Czuje że wszytsko juz zamna ze niemoge si ejuz nikomu podobac ze dbanie o sobie to juz przeciez bezsensu.Takie są ładne ubranka modne tej wiosny wiem ze nic ztego niemoge juz załozyć.SZELCZKI kokoardki falbanki....to nie dla mnie bo jestem 55 letnia stara babą:(

Gość ja mam 30 latttt
i przechodze przez to samo

CHCE MIEC ZNOWY 22 LATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość to prawda ze są szczesliwe
dbaj o soebie to bedziesz mlodo wygladac. i uwazaj na to co jesz, bo jedzenie jest glowna przyczyną przyspieszonego starzenia się. i poszukaj w necie info na temat rytuałów tybetanskich ;)

Gość to prawda ze są szczesliwe
a i jeszcze pozytywne myslenie, afirmacje i wizualizacje w ktorych wyobrazasz siebie jako mloda kobietę. to dziala

Gość rówieślniczka
Dla mnie dopiero zaczęło sie teraz życie - dzieci odchowane, emerytura, u boku ukochany mężczyzna... Robię to na co całe życie miałam ochotę, a brakowało mi czasu. A stroje - w tym wieku też można super wyglądać!!! Głowa do góry, pozdrawiam!

może ja sie nie znam na modzie, ale szeleczki, kokardki i falbanki to są dobre dla dziecka z podstawowki, a nie dla dorosłej kobiety

Widać,że masz za dużo wolnego czasu :D:D:D:D:D:D Młodszym nikt się nie staje z upływem lat więc przyjmij tą prostą prawdę i żyj ,a nie roztkliwiasz się nad sobą:P