Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedobradziewczyna

zwyzywalam go i zle sie czuje

Polecane posty

Gość niedobradziewczyna

czy zdazylo wam sie wyzwac swojego faceta od najgorszych? ?? ja sie ostatnio wkurzylam na faceta i go tak zwyzywalam ze juz nigdy mu nie spojrze w oczy ...upilam sie i wszystko ze mnie wylazlo......ja nigdy wulgarna nie jestem ...on pewinie mysli ze stracilam rozum...bo nigdy taka nie bylam .........nawet nei bede go przepraszac...bo wiem ze mi nie wybaczy....zniknelam z jego zycia...skasowalam numerGG...kom...nie dzwonie on tez milczy,,,,,:(

Gość paulo koelho
nic na swiecie nie dzieje się bez przyczyny

Gość facetttttttttttttt
hehehe pogadaj z nim :) moze jest wyrozumialy ? moze zrozumie?

Gość rudzielec 1985
Tak naprawdę pokazałaś jaka jesteś naprawdę :D zasłanianie się alkoholem to żenada:p

Gość facetttttttttttttt
dlaczego zaslanianie sie alkoholem to zenada?? ludzie roznie reaguja jak sa pijani !pogadaj z nim powiedz ze wstapil w ciebie diabel! zobacz ,jak facet Ci wybaczy to moze tylko oznaczac z mu na tobie bardzo zalezy :P ale musisz sie przelmac i znim pogadac

Gość rudzielec 1985
Sorry, ale dziewczyna z klasą panuje nad sobą, nad tym ile pije i co mówi. :D

Gość
Hła, hła jakby facet po pijaku babę zwyzywał od kurew, ależ by mu na łeb sie gromy posypały. Stara madrość - nie znasz czlowieka, póki z nim od serca nie popijesz.

Gość facetttttttttttttt
widocznie sobie zasluzyl ! mi czasmi tez nerwy puszczaja...

Przepros go i powiedz ze zrozumiesz jezeli nie bedzie chcial utrzymywac z Toba kontaktu, ale jest Ci przykro itd. Uwazam ze wypada przynajmniej przeprosic, nawet jesli nic juz z tego nie ma byc.

Gość niedobradziewczyna
ja sie jego boje ! ja nie wiem jak on zareaguje........boje sie ze mi powie ze jestem chora i ze musze sie leczyc,.,,,juz 4 dni milcze .......facet nie jest mlody bo ma po 30 ...po tym jak go zwyzywalam jestem pewna ze nie bedzie chial miec ze mna nic wspolnego....:(

Gość
Nie każdemu nerwy puszczają, a ludzi bliskich nie traktuje się jak workow treningowych w przypadku wkurwa, zawsze można posłać śmietnik sąsiadowi ogródek, albo pierdolnąć parę razy łbem o drzewo. Terapia wstrząsowa naprawdę potrafi zdziałać cuda.