Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruby paczek

chce zmiany

Polecane posty

Gość gruby paczek

swoim wygladem wygladam przypominam paczka wzrost 165 i 89 kg jak schudnac pomocy jem juz mniej ale to nie pomaga

Gość gruby paczek
ale jakie cwiczenia

Gość gruby paczek
a gdzybym tak codziennie 2 godz biegala dalo by cos to?

dało dało, ale się zamęczysz. zacznij od mniejszych dawek :) i urozmaicaj. np basen, bieganie, basen, bieganie

Gość ona237482648723
nie zabieraj sie odrazu za 2 godziny dziennier biegania...najpierw 20 minut potem coraz duzej........................2 godzin nie dasz rady...............i jak codziennie bedziesz biegac to oczywiscie ze to cos da

Gość gruby paczek
zapisalam sie juz do klubu fitnes

polecam rower..dużo jazdy.. nie patrząc na pogode, bo jak tak będziesz patrzeć na warunki meteorologiczne to nigdy nie schudniesz.. codziennie powiększać dystans i codziennie z coraz to większym wysilkiem..podczas tego wysiłku wszystkie mięsnie pracują i to jest najzdrowsza forma odchudzania sie..

ona237482648723 bieganie nie jest tak zdowe... podczas biegania biorac pod uwage autora sylwetke to porozbija stawy..

Gość ona237482648723
arke---> aha jezeli tak to niech lepiej pojedzi na rowerze..................napisalam o bieganiu bo duzo biegam ale ja waze 49 kg przy 170cm wiec nie mialam pojecia ze osobie przy kosci moze to szkodzic

ona237482648723 ----> otóz to.. :) no jest różnica..biorąc pod uwagę Waszą budowę..ale mimo tego ja Tobie też radzę ten rowerek :) pod wpływem dłuższego biegania bez żadnych używek cudów niewidów.. to też jesteś podatna na zapalenia stawów i różne choroby przewlekłe... wiem coś o tym, bo jestem związany ze sportem :)

Gość naprawdę od jazdy na
rowerze można schudnąć?Ja chciałabym sgubić brzuch i ijędrnić ciało,da radę??Ile powinnam jeździć?

Hey..Przy dużej nadwadze i przy małych efektach podczas zwykłej diety, jeżeli jest się zdrowym polecam Zelixę bądź Meridię. Dowiedz sie więcej od swojego rodzinnego lekarza...ginekologa o ile jestes kobieta albo dietetyka. Tabletki są na receptę- ja biorę od półtora miesiąca i schudłam 12 kg. Takze polecam jeżeli masz naprawdę problem z tym:)

naprawdę.. najzdrowszy jest rower... powinnas codziennie jezdzic rowerem nie opuszczajac sobie..nie zwazac na zakwasy ktore sie pojawią..codziennie coraz większy dystans z coraz to większym tempem..trudno powiedzieć jaki ma być to dystans.. trzeba poprostu wiąć się za siebie i w drogę.. ;)

naprawde od jazdy- nie schudniesh na brzuchu od jazdy na rowerze- jeżeli chcesz wyrzeźbić brzuch polecam ćwiczenia a6w- wpisz tak w googlach to ci wyskoczy co i jak:) Od roweru można zrzucić trochę na nogach- ale z drugiej strony rozwijają się wtedy mięśnie więc nie wygląda to zbyt dobshe u kobietek- chyba ze jezdzi sie bez oporu i obciazenia-wtedy tylko spalasz kalorie;-DNo i jest to trening dobry dla serca. Kondycje sie wyrabia. Co do biegania, przy nadwadze nie powinnop sie biegac gdyz za bardzo obciaza się stawy i można nabawić się kontuzij.

Voodica tyle, że jest to odchudzanie chemiczne... korzystniejsze jest naturalne.. pod wypływem wysiłku..i lepiej się człowiek czuje i lepsza motywacja potem do uprawiania sportu :)

Arke - tak to prawda ale dla osób z dużą nadwagą dla których pierwszy krok jest dość ciężki- albo ciężko jest tracić nadwagę- bo np. sama dieta nie wystarcza albo nie trzyma sie jej zbyt rygorystycznie taki srodek jest zbawienny. Ja mam np. "słaba silną wole" i nigdy nie potrafiłam odchudzać się dłużej niż tydzień. I zawsze byłam zła, że nie widać efektów- takie wiadomo- pierdolenie żeby wytłumaczyć sama siebie, że jest się leniem i ogólnie najlepiej to się nawpierdalać ze złości na samą siebie. A teraz postanowiłam to zmienić- zaczełam się ruszać...mam zbilansowaną dietę- czuję się super- kuraację tabletkami przeprowadzę przez 3 miesiące- później miesiąc będę odstawiać je powoli- i postaram się już nigdy przenigdy nie wrócić do takiego stanu jak teraz.