Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pinka2201

Nienasycony facet

Polecane posty

Mam 24 lata i nigdy nie była badzo potrzebującą kobietą wystarczy mi seks 4-5 razy w tygodniu Teraz mam nowego partnera który jest odemnie 5 lat młodszy Młody moze i 20 razy w tygodniu a ja niestety nie ażtak Kocham go on chyba mnie tez ale mam dość fochów dotyczących nie kochania się kladziemy sie do łóżka ja mowie ze nie no i sie zaczyna cała noc foch cały dzień foch i proba następnego wieczoru ale kiedy kladziemy sie do wyrka to te jego fochy wcale nie ułatwiaja sprawy Powiedzcie dziewczyny ile razy w tygodniu i co z tym fantem zrobic nie chce by tak bylo a kocham go i chce byc z nim

dziwne dla mnie jest to ze niektore kobiety nie potrafia sobie poradzic z takimi sprawami. Moze powiedz mu ze do seksu trzeba dorosnąć a on najwyraźniej jeszcze jest gowniarzem skoro potrafi robic fochy tylko dlatego ze nie masz ochoty na seks. Dla mnie to nie normalne. Co innego gdybys nie chciala kochac sie wcale ale w takiej sytuacji to odemnie dostalby po gębie. Nie tolerowałabym gowniarza w łózku, w domu i w związku.

Gość facet1112
jak ja bym chcial zeby moja kobieta kochala sie 4-5 razy w tygodniu. a co do niego to chyba przesadza. widac mlody i zalezy mu na jednym...

Najgorsze jest to ze na codzien jestesmy calkiem fajna para ale jezeli chodzi o seks to poprostu rorazka myslicie ze to sie da jakos podrasowac czy to przypadki beznadziejne:)

moze i da sie naprawic, musisz poczekac az seks mu sie znudzi(tak często) on narazie zachowuje sie jak dziecko ktore nigdy nie mialo zabawki a teraz ją ma i jej nie opuszcza ale pewnie szybko mu przejdzie mimo wszystko powinnas mu powiedziec ze takie fochy i grymasy to kolegom w piaskownicy moze pokazywac.

Mowilam nie jednokrotnie tlumaczylam i prosilam To juz raz uslyszalam tekst jak bylem sam milaem wiecej seksu niz z toba:D urosze renia raczkowska lepsze niz moje 4-5razy

szczerze to ja bym nie wytrzymała - z natury jestem niecierpliwa i nie sadze abym znalazla w sobie tyle chęci i cierpliowsci zeby go pouczac . Najprawdopodobniej kazalabym mu sie wynosic skoro tak zle mu ze mną to niech wraca do reni a ode mnie wara a na pozegnanie seksik jakiego jeszcze nigdy nie doswiadczyl i nie doswiadczy a potem radosne wypier... :classic_cool:🖐️