Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnasna

ja po depilacji bikini - zdjecia! /

Polecane posty

Gość smutnasna

czego kolwiek bym nie probowala wyglam okropnie po depilacji okolic bikini...znacie na to jakies sposoby?? najpierw zrobilam kremem, a te co szybciej zaczely odrastac wyrywalam penseta bardzo delikatnie, czy Wy macie tam idealnie gladka skore czy tez wam sie robia takie rzeczy? wrzucam zdjecia: http://www.wrzucaj.com/684383 http://www.wrzucaj.com/967132

Gość smutnasna
tzn.? moze cos wiecej bym sie mogla dowiedziec?

ja polecam jeden dobry sposob moj sposob telefon-kosmetyczka-wosk

Gość tb4tbet
wrzuc te zdjecia na imageshack czy cos,czego nie trzebna sciagac

Gość tb4tbet
łeeeee ja ci zazdroszcze, ja mam pełno ropnych krost,powrastanych wlosow i fioletowych blizn, ciesz sie ze twoje bikini tak wyglada:/

Gość smutnasna
ale to i tak strasznie wygląda..:/ zwlaszcza na plazy, jak mam na sobie strój to widać przy brzegach ze mam przebarwienia i krostki. w\zwlaszcza po kąpieli i jak jest zimno robia sie filoetowe:( nie mowiac o tym ze sa szorstkie w dotyku..

Gość nie otwieraja sie te zdjecia
...

Gość nie otwieraja sie te zdjecia
jedno sie otworzylo :) rzeczywiscie nieciekawie :o nie powinnas depilowac tych wlosków.

Gość smutnasna
to co z tym zrobić?:/

Gość smutnasna
po goleniu chwilowyt efekt jest dobry, ale wrastaja i pozniej jest jeszcze gorzej...stosuje kremy zapobiegajace zakaeniom, przeciwzapalne, ale to nie poprawia tylko sprawia ze nie jest gorzej np nie mam ropnych krost.

Gość tb4tbet
jakich kremow uzywasz?naprawde chcialabym miec takie bikini jak ty, baardzo...dzis ide po rozjasniacz do wlosow jakis i rozjasnie sobie wlosy w okolicy bikini

Gość czym się różni
kup sobie golarkę elektryczna zero podrażnienień, a efekt tak samo krótki jak przy goleniu

Gość tb4tbet
rzeczywiscie,zapomnialam ze ja tez mam elektryczna!!!!!!!dobra jest dla kogos takiego jak ja,bo sie wyglada estetycznie,mniej estetycznie jest w dotyku bo drapie,ale nie mam faceta wiec nikt mnie tam nie bedzie dotykał:D

Gość smutnasna
nie uzywalam nigdy elektrycznej, ale...to w koncu tez golenie i boje sie ze 1) moga wrastac taka jak po zwyklej, a nawet jesli nie, to:2) efekt szorstkosci pozostanie, co mi przeszkadza bo nie chce zeby moj chlopak to czul, i 3) krotkotrwalosc ...a w moim przypadkui bardzoooo krotko to dziala, bo wlsoki rosna mi wyjatkowo szybko:(

Gość smutnasna
co do kremow, to kiedys zaczelam stosowac acnemycin - to na twarz, przeciwtradzikowem, ale dzialalo, z tym ze to jest antybiotyk i chyba na recepte..potem rozne masci cynkowe, sudocrem, termentiol ostatnimi czasy

Gość smutnasna
Ellinka, bycmoze masz gorzej...no ale jak sobie z tym radzisz na plazy, basenie, albo przy chlopaku? nie wstydzisz sie?

Gość dagi wagi ragi
ja mam tak samo...skora non stop zaczerwieniona, wloski rosną i rosną i wrastają czuje sie jak zmasakrowany potwór!! nie chce odstraszac faceto w ta czescia ciala, ktora ma byc przeciez najbardziej seksowna

u mnie sie swietnie sprawdza krem veet,rozowy,w komplecie z rozowo-biala gabeczka. napycham sobie cipke duza iloscia kremu nivea,zeby nie poparzyc intymnych miejsc i na reszte nakladam ten krem. po kilku minutach dosc mocno szoruje gabeczka i naprawde mam gladka skore! wloski sa za kazdym razem delikatniejsze i jakby troche wolniej odrastaja.

Gość PO ELEKTRYCZNEJ
NIE WRASTAJĄ

Gość łoj matko
agais, ja kto napychasz? :D daj jakieś szczegóły ;)

po prostu laduje "tam" duuuzo kremu nivea,ta,ze gdy potem smaruje wokol depilujacym to mi sie cipka nie poparza. moze to glupie,ale tylko dzieki temu mam gladziutko wydepilowane wszystkie zakamarki

Gość smutnasna
a jak czesto musisz sie depilowac kremem? i nie wrastaja potem?? mi czasem nawet po kremie wrastaja tylko ze nie uzywalam veet

ze dwa razy w tygodniu. czyli mniej wiecej tak samo jak sie kiedys golilam,jednak wloski sa naprawde mieksze no i nie wrastaja.

A nie wiecie może co zrobić z przebarwieniami podepilacyjnymi w okolicach bikini? Włoski wyrywam pęsetą. Po maszynce to masakra była i ten świąd:o

Gość smutnasna
wlasnie...pol biedy z reszta, ale na brzegach, tam gdzie juz usune wloski i nawet nie robia sie krosty to sa przebarwienia i to widac gdy sie m stroj kapielowy...:/ co zrobnic zeby skora miala normalby, gladki kolor??

Gość szanson
jest ktos kto zna jakis sposob na przebarwienia po strupkach i krostach???