Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnasna

bikini po depilacji - foto

Polecane posty

Gość smutnasna

czegokolwiek bym nie probowala wyglam okropnie po depilacji okolic bikini...znacie na to jakies sposoby?? czy Wy macie tam idealnie gladka skore czy tez wam sie robia takie rzeczy? czy takie cos odstrasza facetow? wrzucam zdjecia: http://www.wrzucaj.com/684383 http://www.wrzucaj.com/967132

Gość smutnasna
..jako była członkini PZPR golę okolice bikini moją czerwoną książeczką.

Gość ZNAJDE CIE
Poleczki 13 02-822 Warszawa ;) Z Warszawy kolezanka;)

Gość smutnasna
no tak, ale ja ni ejestem z warszawy tylko z poznania...poza tym moze jakies sposoby dzieki ktorym sama moghlabym sobie z tym poradzic? czesto wyjezdzam, nie chodzi o pieniadze ale nie lubie chodzic do kosetyczek, wole wydac pieniadze n jakies dopre srodki ktore mi pomoga.....tylko jakie...wstydze sie tak pokazac chlopakowi.. A Wy macie idealnie gladka skore w tym miejscu?? to jest w ogole mozliwe bez zadnych podraznien, bo zaczynam w to watpic..:/

Gość obrzydliwe to jest
użyj najpierw peelingu albo usuń martwy naskórek pocierając mocno gąbką lub myjką a dopiero potem użyj maszynki

Gość smutnasna
nie dziala. po peelingu robi sie okropne i czerwone, ale co gorsze pozniej nie wraxca do lepszego stanu, tylko do takiego samego/...

Gość smutnasna
pytanie (glownie) do facetow - czy ten widok opdstrasza????

Gość nic nie widac
nie wystwietlaja sie obrazki

Gość smutnasna
teraz juz działaja...prosze o wypowiedź!

Gość mi ciagle nie dzialaja

Gość k .lazania
ta dupa nie wchodzcie tam sie wywietla jakis baner o wygranej he he he

spróbuj najpierw wyszorować to miejsce gąbką z zelem pod prysznic , później ogolić a po wysuszeniu skory zasypać zasypką dla dzieci Alantan plus (w aptece) ona jjest na takie podrażnienia i mi pomaga, przynajmniej już tak nie piecze skora i bledną te zaczerwienienia:)

Gość Depiluję nogi i bikini
woskiem w gabinecie kosmetycznym.Aż do 8 miesiąca ciąży depilowałam no ale w 9 już nie miałam siły doczłapać się do gabinetu(końcówka była ciężka) No ale do tematu to co zobaczyłam to podrażnienie po depilacji musisz koniecznie miejsca bikini po depilacji smarować specjalnym mleczkiem po, pozatym depilacja powinna najlepiej odbywać sie między 7 a 25 dniem cyklu bo to tez ma znaczenie. Jeżeli nie wiesz jak to zrobić idz na próbę do sprawdzonego gabinetu kosmetycznego w twoim mieście podpatrz jak to robi pani kosmetyczka a pózniej wprowadz to w życie. Mam sprawdzony gabinet do którego chodzę od lat jeżeli chcesz podam Ci namiary ale czy ty jesteś z Wrocka? Jak nie to musisz w swoim mieście udać się ale do SPRAWDZONEGO gabinetu chodzę od lat i wiem jak można zle to zrobić idz z polecenia

dziewczyny a tak oprocz kosmetyczki i maszynki to czym jeszcze mozna wydepilowac cipcię ale tak samej w domu? Wie ktoras czy sa takie kremy do depilacji intymnej albo cos podobnego?

Gość smutnasna
skoro trafilas na godna polecenia, to podpowiesz moze jakie to sa te "dobre" sposoby u kosmetyczki i jak to robia profesjonalistki zeby nie spaprac?:) nie, nie jestem z wrocka niestety. Sprobowalabbym najpierw woskiem sama w domu, ale wlasnie pytanie: jakich bledow nie popelnic i na czym polega to, ze kosmetyczki robia to lepiej??

Gość nie smaruj się żadnymi
balsamami ani nie używaj peelingów, masz infekcję mieszków włosowych, po prostu robią ci się stany zapalne w miejscu, gdzie po użyciu maszynki masz mikrourazy skóry, pewnie niektóre wręcz mają ropę w środku, prawda?:O Używaj kremu do depilacji Veet ale nie możesz go stosować blisko błon śluzowych, czyli możesz wydepilować bikini, ale nie wargi sromowe czy odbyt. Co do usuwania włosów woskiem- na mnie to np. działa tragicznie, bo i na nogach i wszędzie indziej, w tym na bikini praktycznie każdy wyrwany włos wrasta tworząc stany zapalne i blizny:O Po prostu mam za miękkie włosy (jestem blondynką), które po wyrwaniu nie mogą przebić się spod skóry. Musisz sama znaleźć sobie sposób. Ale takie coś wygląda okropnie, osobiście wolałabym juz futerko.

Gość smutnasna
nie uzywam balsamow tylko tych kremow przeciwzapaleniowych, antybaktertyjnych itp. one troche pomagaja, a na pewwno nie szkodza...balsamy - to fakt - szkodza..ale nie robia mi sie zadne ropne krosty! to sa rtaie czerwony kropeczki jak na nogach po depilstorze, tylko ze na nogach to mi znika po godzinie, a tutaj nie i sa jeszcz gorsze..:/ tak w ogole to podarowalabym sobie to wszystko i zostawila zadbane futergo gdyby nie to, ze to futerko moze wystawac z brzegu:/:/:/ a nie chcialabym zeby mi cos wystawalo na plazy...fuj