Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eska12345

Znacie jakieś bezsensowne/dziwne kawały?

Polecane posty

Gość eska12345

Znacie jakieś bezsensowne/dziwne kawały? Oto kilka: Facet budzi sie w pokoju i słyszy dziwne odgłosy z szafy. Otwiera ją, patrzy a tam palto z mody wychodzi. Idzie gość po schodach na górę i schodzi do piwnicy Jadą dwa samochody: Jeden zielony, a drugi w prawo leci sobie orzeł bez skrzydel i mówi: na cholerę mi ta lodówka jak i tak nie palę po co mi lodowka z odtwarzaczem MP3 jak i tak nie gole zebow... Niektóre rozbrajają

Gość litwa 25
Szedł koleś koło koparki i dał się nabrać. ●Dziewczynka siadła w kącie przy okrągłym stole. ●Przebiłeś głową mur, świetnie, jesteś w następnej celi. ●Nie pal papierosów, pal licho. ●Nie licz na ojca, zrób się sam. ●Szedł facet przez ogród i nalał w pory. ●Kupił sobie facet długopis i się popisał. ●Szedł facet koło betoniarki i się zmieszał. ●Wyjrzał żołnierz z okopu i coś mu do łba strzeliło. ●Pojechał filatelista na wojnę i dostał serię. ●Szedł facet przez lód i się załamał. ●Wygląda facet przez okno a tam ludzkie pojęcie przechodzi. ●Robiła babcia na drutach, przejechał tramwaj i spadła. ●Mniejsza ilość zębów zwiększa swobodę języka.

Szedł sobie Kowalski szedł, i nagle zachciało mu się piwa. Wstąpił do baru, zamówił 1,2,3,4... i sie okazało ze musi zaplacic

Gość laik wrrrrr
Jedzie Jasiek na rowerze i się cieszy, że mu się kółka kręcą. Jak bez sensu, to na maxa!

Gość laik wrrrrr
jada 2 tramwaje: jeden zielony a drugi w prawo..

Gość spirtrew
Facet pyta drugiego faceta: - Czy ja gdzieś pana nie widziałem? - Możliwe, bo ja tam często bywam.

Gość wuduuuuu
hheee hheee --dobre::)

Gość lulu.....
siedza dwa golebie na parapecie - jeden grucha drugi jablko.

Gość elka2456
Wszedł facet do kanału i koniec kawału.::)

Gość iwka245
Poszła babcia do sklepu , zmęczyła się i pobiegła ;::)

Gość głupikawał
Dziewczynka je zupę. Nagle pyta mamy: -Mamo, co to jest takie zielone w tej zupie? -To jest Małgosiu koperek. I w tej chwili do krawędzi talerza podpływa zielone coś i mówi: -Cześć! Jestem koperek. To mój ulubiony kawał :D:D::D:D:D hahahahahahah tak bez sensu ze az piekny ! Posikałam sie prawie jak mi go ktos kiedys opowiedział ;)

Gość kdmsieirijmfkkf
poszedł dziadek po mleko i dostał z bańki

Gość slowik mamroc
Jedzie dziadek do kibla traktorem i nie może się zmieścić Hej janel znasz ten kawał o Policjancie co wygrał w totka -Nie -Ja tez nie Przychodzi baba do lekarza z kierownicą w brzuchu, a lekarzsię pyta: - Kto panią tu skierował ?!::)(

Gość slowik mamroc
heee-- dobre!!::))::)

ten jest spoko:classic_cool: Mały chłopczyk wraz z tatusiem znaleźli w lesie małego jeżyka. Leżał pod kępką trawy i drżał z zimna. Chłopczykowi zrobiło się żal jeżyka i poprosił tatusia, żeby zabrali jeżyka do domu. Tata się zgodził, i tak jeżyk zamieszkał u nich. Chłopczyk bardzo dbał o jeżyka, poił go mleczkiem i dawał mu najlepsze owoce. Jeżyk zajadał ze smakiem i nieraz - ku zdziwieniu chłopca - pomrukiwał z zadowoleniem. Na zimę jeżyk - jak przystało na wszystkie porządne jeżyki - zapadł w zimowy sen. A na wiosnę jeżykowi urosły skrzydła, na czole wyrósł róg i odleciał przez niedomknięte okno. Wtedy stało się jasne, że chłopczyk z tatusiem nie przynieśli z lasu jeżyka, tylko jakieś ch.uj wie co.

Gość siedzi baba i robi na drutach
przejechał tramwaj i spadła. :O

Płynie dwóch facetow łódką nagle jeden pyta; -która jest godzina? a drugi na to PATRZY NA TERMOMETR I MOWI DZISIEJ PONIEDZIALEK

Gość marlenka 7654
Chlopczyk jedzie rowerem po chodniku. - Jedz plosto, lowelku. Dojezdza do przejscia dla pieszych. - Lowelku, stój. - Taki duzy chlopiec, a nie umie wymawiac "r" - mówi idaca chodnikiem pani. - spier***aj, stara kur*o! A ty lowelku jedz.

Gość marlenka 7654
wchodzi facet do windy a tam schody ;p

leżała żaba na torach gdy przejechal ekspres umarła na fiksydombrodozę

Gość brrrrrrrrrrr
schodzi dziadek na klatke, a babcia tez w sandałach

Gość kuskus masss
Przychodzi baba do lekarza a lekarz ucieka