Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezapominajka39

Samotna wśród znajomych,ludzi.....

Polecane posty

Gość niezapominajka39

Witajcie..... Każdy z nas ma jakieś problemy i dla każdego te jego są najważniejsze.Ja ze swoim problemem borykam się od urodzenia tzn.39 lat ...sporo...i choć upłynęło tyle lat nie potrafię sobie poradzić,odblokować sie.Urodziłam się z wrodzonym ubytkiem części nogi,pomimo tego żyję prawie normalnie,pracuje,jestem ponoć lubiana ...ale jako koleżanka.Brakuje mi tego aby ktoś wreszcie spojrzał na mnie jak na kobietę...choć z drugiej strony wiem,że żaden facet nie marzy o takiej kobiecie.Czasem myślę,że gdybym była meżczyzną byloby mi łatwiej...a tak jest jak jest.Wiem,że jestem miłą ,ciepłą,towarzyską i lubianą osobą a jednak czasem czuje sie okrutnie samotna,odrzucona.Marze ciągle jednak,że gdzieś tam jest ten Ktoś dla kogo fizycznośc to nie wszystko.Nie tracę więc nadziei i pisze do Was ku pokrzepieniu innych samotnych serduszek. Pozdrawiam .

Gość do haguna
to nigdy nie mialas faceta?

Gość niezapominajka39
Właśnie...boję się upływu lat...tego,że coś przegapię,że czasu sie nie zawróci...tym bardziej,że patrzac na posty tutaj....widze ,że ostro zawyżam średnią wiekową. No i jeszcze to,że raczej nie rozpycham się w życiu łokciami..poprostu nie potrafię a w dzisiejszych czasach to chyba bardzooo przydatna umiejętnosć! Czyżbym była z innej bajki??? Dlaczego???