Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia

zwiazek bez sensu

Polecane posty

Gość glupia

Jestem w zwiazku z kims tylko dlatego bo boje sie samotnosci,boje sie zostac sama a mam juz swoje lata niestety...poprostu boje sie ze juz nie znajde faceta odpowiedniego dla siebie.Dlatego jestem z kims kogo tak naprawde nie kocham,tak jakby na sile bo lepiej tak niz sama zostac.czy ktos z was tez tak tkwi w takim "zwiazku"?

Gość ale dobry to jest czlowiek
?? Bo milosc, taka romantyczna, zmyslowa (porywy namietnosci) i tak mijaja... I wtedy licza sie inne rzeczy ;)

Gość glupia
dla mnie jest dobry,tylko tak jakby troche malo zaradny wiec nie wiem jaka by mnie czekala z nim przyszlosc...:(

nie tkwiłabym - wierze w miłość taką do końca . A co jeśli kogoś pokochasz a nie będziesz mogła odejśc od tego faceta ? To dopiero może być ból , nie tylko dla ciebie...

Gość ale dobry to jest czlowiek
Ja tez wierze w milosc taka do konca... Ale to niekoniecznie musi byc porywajaca namietnosc ;) Chyba mam inna wizje milosci po prostu ;)

Gość glupia
dlaczego mialabym nie idejsc? przeciez na sile mnie nie trzyma...wlasnie mysle ze gdybym spotkala innego lepszego w pewnym sensie to byloby mi latwiej podjac decyzje i odejsc.

Gość motocyklista .... ...
ja jestem w takim związku, tak to już jest niestety ehhh

Pewnie ,że nie musi być porywająca namiętność , ąle powinna w ogóle być , a glupia pisze że nie kocha wcale :-0 I to jest problem...

Gość glupia
nie musi byc to niewiadomo jakie uczucie wielkie bo w takie nigdy nie wierzylam ale chcialabym pokochac chociaz zobaczyc jak to jest kochac.czekalam tyle lat i nic,bylam z paroma facetami ale nie kochalam,moze ja wogole nie potrafie nikogo obdarzyc takim uczuciem:( jest mi ciezko tak zyc,mecze sie poprostu...w sumie to jestem z kims ale niewiem po co..

Gość glupia
mam 28lat...

To nie tak żle.... moja kumpela ma 34 i teraz spotkała faceta "swojego życia" Zresztą na miłość nigdy nie jest za póżno ;-)

Gość glupia
nikt mi nic nie doradzi ? tylko ja tkwie w takim zwiazku?:(

Gość bukibuki
ja byłam w takim związku , ale na szczescie ktos mnie z niego wyciągnoł.

ja bym ewentulanie cie zrozumiala gdybys miala 50 lat i szukala kogos z kim sie zestarzejesz i kto ci dotrzyma towarzystwa w starosci.....ALE 28 LAT???????????? ja mam 27 i sie nawet dorosla nie czuje, a co dopiero skazywac sie na zwiazek na sile ze wzgledu na wiek.... ;/

Gość Rypanna
Myślę,że dziecko by tu pomogło.Połączyło by Was a Ty,gdybyś zobaczyła jak On zmienia pieluszkę...?No i nie miałabyś czasu na takie wydumane problemy.On Cię kocha?Zabrałaś Mu już 4 lata.Nie okradaj Go dalej. Kochaj albo rzuć.

Gość Rypanna
Te 4 lata to pomyłka,myślałam o kimś innym

Gość glupia
jakie 4 lata?? jestem z nim 5miesiecy dopiero...mowi ze mnie kocha i widac to po nim.moze bym go pokochala ale nudze sie z nim,bo on jest ogolnie spokojny i malomowny a ja bym wolala kogos bardziej zywiolowego i szalonego...a propo dziecka to nigdy bym go nie chciala z kims kogo nie kocham:(

Gość ksenna
Moj dlugoletni zwiazek rozpadl sie jak mialam 27 lat! W wieku 30 poznalam milosc swego zycia! Nie potrafilabym byc z kims, tylko dlatego, zeby nie byc sama. Nie masz zadnych zainteresowan, nie potrafisz sama sie soba zajac???? Zenada :o

Gość nie rozsmieszaj mnie
28 lat:D Ludzie zmieniaja zycie w wieku 50 lat.

Gość gość
Na miłość nie nie za późno w wieku 50 lat, ale na dzieci już tak, więc autorka słusznie się martwi.