Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ąć

mój super krem do rąk to...

Polecane posty

Gość ąć

Ziaja- kozie mleko, dla mnie rewelacja za małe pieniądze: 4,99 zł za tubkę 50 ml (w Tesco)

Gość neutrogena

Gość kasia9999
iwostin nawilżający (zreszta wszystko nim nawilżam) albo maść propolisowa dostępna tylko na zamówienie - jest super

Gość kasia99999
iwostin nawilżający (zreszta wszystko nim nawilżam) albo maść propolisowa dostępna tylko na zamówienie - jest super

Gość nigdy go juz nie kupie
WYSUSZA! skora po nim pęka! Lubie kosmetyki ziaji ale ten krem to jedno wielkie gówno! Nie polecam!

Gość łola
garnier czerwony, johnson rózowy, i krem ogórkowy nie pamietam nazwy

bezkonkurencyjny jest Creme de la mer, tylko ze drogi i w Polsce chyba tylko w necie do kupienia. Ale jesli ktos ma problemy z sucha skora na rekach to naprawde polecam.

Gość bluignopj
garnier czerwony

ja uzywalam balsam do ciała Creme de la mer i dla mnie ie byl rewelacyjny malo nawilzał mpja barddzo sucha skore moze z kremem do rak bylo by inaczej dla mnie bardzo dobry jest garnier czerwony ale tutaj ktos zzainteresowal mnie iwostinem chyba trzeba wyprobowac:P

No ja mialam tylko krem do rak, ale byl naprawde dobry, jako jedyny wygladzal mi skore na dloniach przy AZS (to wrodzona choroba skory, w zime zawsze mam problemy ze skora na rekach).

ja mam bardzo sucha skore luszczaca sie na nogach:D i z tym sobie nie poradzil:D ten balsam byl taki suchy:D nie tresciwy:D ale jedno trzeba przyznac zapach miał cudowny

Gość pePEPE
perfecta body krem sojowy SUUPER!!!!!

To widocznie nie wszystko tej firmy jest dobre, ale krem do rak polecam. Choc akurat pachnie tak sobie.

Gość ziaja ma kremy do D...
zwlaszcza kozie mleko ja lubie Garniera

kolezanka kupiła sobie kozie mleko i wpadła w zachwyt i to taki,że przy następnych zakupach kupiła też i dla mnie :-),mnie niestety nie zachwycił,próbuję różnych kremów,ale zawsze wracam do glicei-głownie to mi się w nim podoba,że tłusta warstwa znika po chwili,dłonie są suche,a nie sliskie,zaden inny krem tak na mnie nie działał :-)

kolezanka kupiła sobie kozie mleko i wpadła w zachwyt i to taki,że przy następnych zakupach kupiła też i dla mnie :-),mnie niestety nie zachwycił,próbuję różnych kremów,ale zawsze wracam do glicei-głownie to mi się w nim podoba,że tłusta warstwa znika po chwili,dłonie są suche,a nie sliskie,zaden inny krem tak na mnie nie działał :-)

Gość natalus86
Kamill do skóry wrażliwej- cudo!

Gość ijeszczeja
garnier czerwony !! najlepszy jaki mialam

Gość świeża posiadaczka zmywarki
mój faworyt to Krem Tołpy Z serii optimum - kremowe serum do rąk z bawełną i koniczyną. Naprawdę warto i warto zainteresować się tą marką. Mają np fantastyczny żel do mycia twarzy, balsamy do ciała

Gość świeża posiadaczka zmywarki
garnier czerwony przy Tołpie się chowa, jest lepki, mocno pachnie. Zreszta w ogóle nie lubię kosmetyków Garniera, nie pasują mi, moze dlatego :)