Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nad niemnem

Czy umowiliscie sie kiedys przez internet na seks?

Polecane posty

Tak, dziewczynom latwiej o niezobowiazujacy seks, zwlaszcza atrakcyjnej, ale latwiej jej tez o metke \"puszczalskiej\" przy okazji. Ja dopiero co skonczylam zwiazek i nie chce mi sie jak na razie bawic w romantyczne randki i patrzenie sobie w oczy, brakuje mi tylko seksu. Moj kandydat jest w dokladnie takiej samej sytuacji. Powiem szczerze, ze juz zaczynam snuc fantazje na ten temat.

Gość prawda czy nie
moze wygladac przecietnie a i tak jesli bedzie miala chec na sex to bez problemu bedzie miala dobrze ze chociasz macie miesiaczki przynajmniej jest sprawiedliwie😴

Gość osfald
kurcze to nieźle,już trzymamy kciuki żeby Ci bzykanko wyszło,dajcie czadu i opisz nam ,czekamy,zeby sie tylko nie spłoszył koleś...

nad niemnem pozostaje tylko pozazdrościć bo ja też szukam takiego układu ale póki co nie udaje mi się ale trzymam kciuki aby Tobie się udało

Gość miałam***
jasne ze się umówiłam ;) i to był facet z tego forum buziaczki dla Ciebie 😘

Gość miałem***
miałam*** powtórzymy to jeszcze kiedyś :) ?

Gość miałam***
kusisz ;) ale jak tu sie nie skusić??;)

Gość miałam***
juz sobie bzykaliśmy ;) było bajecznie ;)

Gość miałem***
No po czymś takim to się chce więcej i więcej... i jak tu nie kusić :) 😘

Gość catelle
ja się umówiłam...wyszło inaczej niż myślałam...dużo lepiej:-) zamieściłam w portalu randkowym odpowiednie ogłoszenie, otrzymałam kilkadziesiąt ofert,wybrałam jedną, facet był, jest nieziemski..... pierwszy raz spotkalismy się, by \"rozeznać teren\", czy spodobamy się sobie w realu równie mocno jak po wymianie zdjęć i maili. Zaiskrzyło mocno:-) Następnym razem zarezerwował super hotel, zapłacił za wszystko, spędzilismy razem całą dobę, było cudownie.... Daleko mieszka, ale nadal mamy ze sobą kontakt i czasem się spotykamy:-)

Gość trójkątny
ja na sex sie nie umawialem, ale jakos tak samo wyszlo. wole podrywac dziewczyny w realu niz zastanawiac sie czy bedzie mi pasowalo czy nie.

Gość catelle
dresiarka, ale o co ci chodzi???????????

Gość i tak powiem.....
dresiarka stukasz juz sie

Gość llllaaaallllaaa
hmmm. ja sie jeszcze nie umowilam...jak to jest? spotykacie sie i co mowicie? mozze nic nie mowicie i zaczynacie ? jestem ciekawa

Gość miałam***
ja wiedziałam po co się umawiam ;) i bylo superasto ;) choc ustalone było ze na kawie sie spotykamy ;) ze jak nie bedzie któras ze stron chciała to nikt nic na siłę ;) i na siłę to ja jego :P

Gość i tak powiem.....
dresiarka poka siura :D

Gość miałem***
Ależ mnie się to podobało na siłę ;) Miała być kawa - była Pasowało nam obojgu - tak Był seks - i to jaaaaaki :D

Gość catelle
nie, to nie było tak,że nic nie mówiłam.... długo trwało, nim spotkaliśmy się pierwszy raz... naipierw była wymiana maili, zabawa słowem, rozgryzanie się, wirtualne poznawanie, potem wymiana zdjęć, potem numeru telefonu, potem spotkanie, takie na kawie tylko...no nie powiem, całowaliśmy się:-) a potem już tak mocno siebie zapragnęliśmy... przyjechał pociągiem, wsiedlismy do taksówki, pojechaliśmy do hotelu. Najpierw poszlismy na obiad i kawę, rozmowa co tam u kogo słychać... ...gdy w hotelu zamknęły się za nami drzwi oboje chcieliśmy tego już moooocno i jak najszybciej....:-) wszystkim polecam takie emocje i taki seks ! :-)

Gość i tak powiem.....
dresiarka to moze schowaj go w dupie tam napewno nie znajdzie:D

Gość llllaaalllaaaa
i ispotkacie sie jeszcze ? czy to byloby juz zobowiazujace?

ni3 lubi3 w pup3 ale jak ty lubish to ci moge odsprzedać :classic_cool: Chyba że ffolish swoich ffłochatych przyjaciół :classic_cool: :D:D:D

Gość catelle
tak ,spotykamy się choć rzadko, bo on mieszka 400km ode mnie :-( nie mówimy o zobowiązaniach, cieszymy się tym,co mamy...a mamy wiele, kontakt całą dobę, telefony, mms-y ze zdjęciami, rozmowy, maile...to trwa już rok, obojgu nam ta sytuacja baaaardzo odpowiada, no, może poza tym, że zbyt rzadko sie widujemy...:-( ale założenie pierwotne takie właśnie było: seks bez zobowiązan, bajeczny, ale raz i koniec... ale nie da się tak człowieka po tym wszystkim po prostu wyrzucić ze swojego życia, zwłaszcza, że my zaprzyjaźniliśmy się:-)

Gość i tak powiem.....
tak bo jest juz za maly wlatuje ci w dupe i ciezko potem go znalescc :D

i tak powiem..... to se znajdz przyjaciół z fffiekszymi :D catelle a moshe ty go lovash co?? :)