Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nad niemnem

Czy umowiliscie sie kiedys przez internet na seks?

Polecane posty

Gość miałam***
a ja mam zamiar spotkać się z nim jeszcze ;) 😘 jest apetyczny ;)

Gość i tak powiem.....
dresiarka ty tak robisz :D

Gość ostrożna...
Trochę zazdroszczę wszystkim odważnym. Ja boję się załapać jakieś choróbsko albo co najgorsze wpadki. Wiem, że się można zabezpieczyć ale nie ma 100% pewności... :( A nie kochałam się od ponad roku... shit

i tak powiem..... brakło ci argumentóff shmatko? :D AntyPokemon jak chodziłam do podstawoffki to tam chłopcy się interesowali pokemonami Jak skonczysh podstawoffke to pogamy :classic_cool:

Gość miałam***
ja nie wiedziałam ze takie męskie ciasteczka siedzą tu na forum ;) ostrożna choróbsko mozna załapac wszędzie i powiem ci ze tak samo mozna poznac kogoś w pracy jak i przez net a jeszcze jak się okaże ze ten ktoś ma podobne poczucie humoru spełnia twoje walory estetyczne i jest w Twoim guście to dlaczego nie spróbować takiej drogi?:) Juz mi teskno do niego ;)

Gość i tak powiem.....
dresiarka tak odpowiedz twoja przekrecenie mojej wypowiedzi ze ma dotyczyc mnie niesamowicie pelna polotu:D

i tak powiem..... no cały czas rozmaffiamy jak koledzy bolcują cię w dupala :) peffnie nawet nigdy nie widziałeś ich twarzy :D:D:D

Gość i tak powiem.....
dresiarka a ja myslalem ze o twojej niesamowiecie wielkiej kropie i o znikajacych w niej przedmiotach :D

Ale ty nigdy nie ffidziałeś tego miejsca... no chyba że u faceta. Równie dobshe moshesh pisać o wpływie ostętacyjnych wystąpień Martina Lutera Kinga na społeczność Hindusów w Londynie :o

Gość lllaaalllaaa
hej dresiarka i inni to nie jest forum do klutni nie wiadomo o co!!! pisac tylko na temat

Gość i tak powiem.....
dresiarka tak duzego jak w twoim przypadku napewno nie:D

ostrożna - ostrożności nigdy za dużo ale tak jak ktoś skomentował złapać cokolwiek można gdzie kolwiek i od kogokolwiek nawet tego schludnego znajomego z biura, daj się ponieść fantazji - rok celibatu mówisz no no no nie zazdroszcze : pewnie by mi odpadł albo coś tam hehe :)

Gość i tak powiem.....
dresiarka tak duzego jak w twoim przypadku :D

Gość i tak powiem.....
polemika lepiej zajrzyj do slownika nie protestuj :D

a po co słoffnik... tffoje słoffnictwo jest mało zdywesyfikowane :o Jak typowego robola :o do łopaty! :D a ja na angielski mykam, a potem leeeekcje i Misiem na spacerek:) 3majcie sie :) ty i tak powiem..... tesh się nie pushczaj xD wiesh taka gra słówek jakbyś robolu nie zrozumiał :D

Gość i tak powiem.....
dresiarka tak mozesz juz uciec swinskim truchtem:D

i tak powiem..... no nie wiem przeczytałam i to raczej ona załatwiła Cię na cacy. Bladzituko wypadłeś. Ona kontrolowała rozmowę i na koniec zrobiła z Ciebie głupka :). A ogólnie to fajny topik to takiego dziadostwa narobili :o

Gość i tak powiem.....
dresiarka jescze jedno nie pisze i nie mowi sie -"Jak typowego robola do łopaty " tylko -"Jak typowego robola od łopaty " najpierw dobrze opanuj polski a dopiero ucz sie angielskiego :D:D:D

niezdeflorowana - niestety tak zazwyczaj jest, pojawi się coś fajnego i zaczynają pierdzielić o głupotach, a najgorzej jak ktoś podejmie walkę to już przekichane bo zaśmiecają forum i tyle, achhh szkoda słów

Gość i tak powiem.....
niezdeflorowana no nie wiem ale wydaje mi sie ze poprostu sie przelogowales stulejarzu z f23:D:D:D:D

Gość obserwator ........
i tak powiem..... od łopaty to może być styl kretynie a nadajesz się \"do łopaty\" kurwa uczył swój swojego

Gość i tak powiem.....
obserwator ty lepiej tez zajrzyj do slownika :D

Gość obserwator ........
nie mam ja się nadaję do łopaty 🖐️

Gość i tak powiem.....
obserwator widze ze chiales zablysnac w dyskusji masz jais tam potencjal jak popracujesz nad soba moze przejdziesz na obsluge betoniarki:D