Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaafyyyy gafy

Peeling kawowy, mocno trzecie????

Polecane posty

Gość aaaafyyyy gafy

zamierzam dzis sobie zrobic peeling, kawka cynamon oliwa z oliwek... no i teraz pytanie.. czy masujecie delikatnie, czy mocniej....? sa jakies efekty po tym?:D

Gość dagi wagi ragi
a peeling czego?

Gość aaaafyyyy gafy
ciała:)

ja też nie raz robiłam i uważam ze efekty są świetne. jeżeli chodzi o twarz to raczej wmasowywuje delikatnie, a ciało to mocniej i dłużej. po peelingu na ciałko balsam wyszczuplający a na twarz jakiś lekki kremik nawilżający...

Gość aaaafyyyy gafy
a balsamik wyszczuplajacy, jaki masz?:) ja twarzy nie bede ruszala, poniewaz niestety, cera tradzikowa... wiec, nie taki peeling na nią :/ ehhh

Gość nie masuj za mocno
i za często bo Ci naczyńka popękają, mnie się tak stało na udach i pośladkach, a wcale nie mam wrażliwej skóry taki peeling maksymalnie raz w tygodniu, ja byłam głupia i robiłam co drugi dzień

Gość aaaafyyyy gafy
Aha, ok... a nie przeszkadzały wam te fusy w wannie? ehehe

Gość a mój szef to świnia
ja nakładam ten peeling na całe nogi i na jakieś pół godziny owijam je folią spożywczą i przykrywam się kocem do tej mieszanki dodaję imbiru, który mocno rozgrzewa dopiero potem robię masaż następnie naprzemienny prysznic ciepło- zimny i dopiero na końcu jakiś balsam ujędrniający mam pytanie, czy nie przeszkadza wam, że skóra nieładnie pachnie po tym peelingu ja wprost nie mogę znieść tego smrodu :P mam wrażenie, że wżera się w skórę, mimo iż szoruję ją jeszcze żelem pod prysznic no ale czego się nie robi dla gładkiej skóry :O