Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabrysia22

BóL LEWEGO JAJNIKA - POMOCY DZIEWCZYNY!!!!

Polecane posty

Gość Gabrysia22

Już od tygodnia boli mnie jajnik po lewej stronie. Tzn. ja myślę, że to jajnik, bo boli tak na dole po lewej stronie. Dopiero jutro mogę iść do ginekologa, bo przez święta nawet nie było kiedy i jak. A to mnie boli i boli, że już normalnie w strachu żyję, bo nie mam pojęcia, co to może być, nigdy mnie tak nie bolało. Biorę na to przeciwbólowe i rozkurczowe, no bo co innego mogę. Czasami jest tak, że nie boli wcale cały dzień, a pod wieczór z powrotem to samo. Od 3 lat biorę Yasmin i w tym tygodniu spodziewam się krwawienia między opakowaniami, ale wątpię, żeby to miało coś z tym wspólnego, bo nigdy tak jeszcze nie miałam, owszem bolało mnie podbrzusze tak lekko, ale nie jajnik. A to od tygodnia spokoju mi nie daje, normalnie już najczarniejsze myśli mam. Co to może być dziewczyny? Mam nadzieję, że może coś o tym wiecie, bo ja kompletnie zielona jestem :o!

Gość Edytta 72
Powinnas jak najszybciej zasiegnac porady lekarza sprawc czy masz temperature,moze nazieblas i teraz masz takie bole moga byc chore przydatki albo poprostu tak mocno jajeczkujesz,zrob koniecznie USG do pochwowe,nie lekcewaz takich boli,odezwij sie po wizycie u learza.Pozdrawiam.

Gość Cóż to
Uppp