Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczegooooooooo....

Pomocy!!! potwornie wypadaja mi wlosy odkad jestem chora! wychodza mi całe PASMA

Polecane posty

Gość
hej! mi wypadały włosy kiedy leczyłam boreliozę w szpitalu silnym antybiotykiem. co prawda nie garściami, ale widać było przerzedzenie (zwłaszcza że już kilka lat wcześniej wypadła mi z połowa włosów). właściwie pomógł czas - po kilku miesiącach (włosy wypadały jeszcze po kuracji) od ustabilizowania się organizmu włosy zaczęły same odrastać. oczywiście stosowałam szampony wzmacniające i przeciw wypadaniu, witaminy, ale żadnych radykalnych środków.

Gość
ja też stosowałam Dermenę, ale efekt taki sobie ;) co na kogo podziała...

hmmm no pewnie tak, ale podałam stronę z opiniami, tam sporo osób się wypowiadało za i przeciw :) ale spróbować warto moim zdaniem :) ale najważniejsze, to zwalczyć przyczynę, a takie specyfiki stosować jako wspomagacz leczenia... życzę powodzenia 🌼

Gość Siuup
Przez chorobę masz osłabiony organizm i to wpływa na włosy. Organizm musi się zregenerować to wróci do formy ale tez nie koniecznie. Musisz zacząć o siebie dbać i też zrób badania bo może choroba tylko dobiła te włosy a przyczyna jest gdzieś indziej. https://www.youtube.com/watch?v=dxU4g21YEuI

Gość gość
polecam oprócz suplementów zewnętrznie do wcierania w skórę głowy NAMI Olej z korzenia łopianu. cena ok. 30 zł Poczytajcie opinie w necie. Oprócz tego łykam BioGarden Wyciąg ze skrzypu i pokrzywy forte cena ok. 20 zł za 100 tabl., jest tez specyfik o prawie identycznym składzie za 5 zł to Skrzyp Ambio 100 tabl. Czekam na efekty.