Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotkaaa taka

czym może być spowodowane chudnięcie??

Polecane posty

Gość zakłopotkaaa taka

mam 24 lata w wieku 16 lat zaczęlam się odchudzać i spieprzyłam sobie przemianę materii (tyłam nawet na 1000 kcal). w pewnym momencie miałam dość, rzuciłam to w cholerę i byłam sobie 70-73kg kobietą przy 173cm. jadłam normalnie, jedynie nie przesadzałam z słodyczami. od jakiegoś pó roku chudnę nie robiąc nic. obecnie waga zeszła mi do ok 63kg. a jem sporo: do 12.oo : jogurt na czekoladzie, 2-3 kromki ciemnego chleba, rogal 7dasy z czekolaną, kawka posłodzona, bułka sojowa. po południu: obiad, znowu jogurt na czekoladzie, tuczące owoce typu banany, wieczorem: porządna kolacja: kilka kromek chleba, smażowane warzywa czy jakaś zupa. czym to może być spowodowane? zaczęłam pić 2-3 kubki zielonej herbaty i raz w tyg. ćwiczę ok 40min lekki aerobić. nie wierzę że to mogło tak podkręcić moj matabolizm. aaaa, na pewno nie mam nadczynności tarczycy! ba! mój prawdopodobnie mam niedoczynność (ale badania dopiero będę dokładne robić). żadnego tasiemnca mieć nie mogę bo nie jadam czerownych mięs, ogólnie - mięsko to tylko kurczak porządnie obsmażony lub ugotowany. myślicie, że to jakaś choroba? ale czuję się znakomicie. zresztą, kto by się nie czuł.

Gość ee tam choroba
zazwyczaj około 18stego, 20stego roku życia reguluje się poziom hormonów i te dziewczyny które były przeraźliwie chude tyją a te które były trochę przy kosci smukleją. Zielona herbata i cwiczenia na pewno korzystnie wpływają na przemianę materii ale czy aż tak...trudno powiedziec...