Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wazne

Wazne... Pomocy...

Polecane posty

Gość Wazne

Witajcie mam pytanie... bo mialem dziewczyne ktora znalazla sobie innego... ale powiedziala mi ze nie chciala zranic i ze mozemy sobie kiedys dac jeszcze szanse... Pisala mi takze ze nie chce zebym ja uwazal za taka ze widzi lepszego i juz do niego leci... a tak zrobila w moim przypadku poznala go i poleciala na niego... Po 1 spotkaniu sa juz ze soba...niewiem czy jej wiezyc ze kiedys mogli bysmy byc razem czy olac to wszystko i poszukac sobie innej...Tylko ze ja o niej caly czas mysle ona podobno tez o mnie mysli... Niewiem co jest grane.. :/ pomocy...

Gość Wazne
Mogl by mi ktos odpowiedziec co mam zrobic ? i co ma sugerowac jej zachowanie ? :(

jak sam sobie nie odpowiesz na pytanie, które zadajesz to kto ma Ci odpowiedzieć??? Ludzie, których nie znasz ani którzy nie znają Ciebie i tej kobietki? No pomyśl...sam chyba wiesz najlepiej co jest grane...

Gość panna maniusia
Ona Ci gada głupoty. Gdyby jej na Tobie zależało, to nie umawiałaby się z innym. Ona chce z tym drugim być, a dla Ciebie jest miła, bo jak ją tamten rzuci i nikt nie będzie jej chciał, to wtedy wróci do Ciebie. Postaraj się o niej zapomnieć, obraź się na nią i rozejrzyj się - może gdzieś w pobliżu jest inna całkiem fajna dziewczyna, która nie będzie Cię tak krzywdziła.

Gość Proteus
czy chcesz tworzyc zwiazek z kobieta ktora jawnie na twoich oczach ma romans z innym,hmm?

Gość czy ty sam siebie szłyszysz
ona do ciebie mówi poznałam chłopaka i zobaczę jak mi z nim będzie, jak się okaze do bani to wrócę do ciebie bo jesteś na tyle głupi ze mnie przyjmiesz :O a teraz powiedz mi jaką masz gwarancję ze za chwilę nie pozna innego i może już bedzie fajniejszy od Ciebie

Gość katkaa_23
tak to jest jak ktoś bez dystansu wchodzi na czat ;)