Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agusia1989

czy to moze byc ciaza?????????????????????????????????

Polecane posty

bbiore tabletki ciliest ale 2 miesiace temu nie bala regularnie ale dostalam okres w tym miesicu nie bralam tabletek i podczas okreu kochalm sie ze swoim do konca czy jest mozliwosc e jestem w ciazy proze o odpisanie

Gość Twoja_królewna
Nie brałaś regularnie? Co masz dokładnie przez to na myśli? Musisz brać codziennie o tej samej porze. Możesz się spóźnić z wzięciem tabletki do 12 godz. i nic się nie stanie (tak pisze w ulotce). Ale wiesz... Chyba każda dziewczyna bardziej się denerwuje jak bierze tabletkę później niż zwykle. Jeżeli przestrzegałaś tego, to nie masz czym się martwić. A biorąc tabletki jesteś też zabezpieczona w czasie tej 7-dniowej przerwy między opakowaniami. Jak się denerwujesz i podejrzewasz, że jednak jesteś w ciąży, to najlepiej zrób test ciążowy. Nie jest drogi, a rozwiejesz wszelkie wątpliwości.

ojoj...jest możliwość ze jesteś w ciąży..najlepiej zrób test bądź idź do lekarza...przy takim braniu i po odstawieniu tabletek hormony szaleją...

Gość Twoja_królewna
Nam ciężko stwierdzić czy jesteś w ciąży czy nie. Najlepiej będzie jak poradzisz się ginekologa.

Gość JHFHGFYDGDGD
po dwie tabletki?? po co?? skad tak glupi pomysl!!!

Gość Emyj
Pewnie z racji glupiego wieku.

Gość JHFHGFYDGDGD
SŁABO MI JAK TAKIE RZECZY CZYTAM,BIERZESZ TABLETKI I BIERZESZ PO DWIE NARAZ,CZEMU NIE PYTACIE LEKARZA JAK NALEZY BRAC,CZEMU NIE CZYTACIE ULOTEK???

załamka... oczywiście, że możesz być w ciąży, zrób test Boże, jak ja wam - matkom niechcianych dzieci - zazdroszczę...

bo maja po nascie lat a rozumu jakby mialy kilka, a niech bedzie w ciazy. W koncu za bledy sie placi gowniarzu. Trzeba bylo cale opakowanie wziac to bys byla zabezpieczona na 21 dni.

Gość malajajajaja
hej, mam maly problem...jakis czas temu zaczelam brac tabletki, jednak strasznie zle sie po nich czulam i po ok 7 pobranych odstawilam. nastepny okres mialam z opoznieniem i mniejszy niz zwykle(standard to bylo ok 24 dni cyklu, ten po tabsach jakos 32).jednak nastepny dostalam juz po 13 (liczac od 1 dnia) i kolejny znowu po 13.wiem, ze powinnam isc do lekarza ale nie mam czasu bo albo okres albo zamkniete, a ja juz mam lekka paranoje bo nie wiem czy to nowmalne...schizuje sama siebie ze moge byc w ciazy...jakas rada?

Gość malajajajaja
ale czy to normalne po tych tabletkach? jest taka opcja ze sie bardzo rozreguluje?

oczywiscie ze jest. Tylko ja nie rozumiem po co brac skoro sie odstawia odrazu? Poza tym kurcze od tego sa lekarze by to z nikmi konsultowac. A pozniej pelno jest rozchisteryzowanych malolat z wyimaginowanymi problemami.