Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shante

Moj lubi byc zdominowany !

Polecane posty

Gość shante

moj partner lubi kiedy zwraca sie do mnei w łozku per "pani" i jest w nim całkowicie zdominowany kiedy robie mu dobrze przy tym kierujac jego dłonmi na mnie, lub tez karząc go za nieodpowiedni ruch.. ŚREDNIO MI TO ODPOWIADA dlatego ustalilismy ze bedziemy sie tam bawić tylko kiedy bede miala na to ochotę.. (sprawdza sie) nie wiem jednak co mogła bym zrobic nastepnym razem... moze ktos ma jakis pomysł, czego warto spróbować.. czym sobie urozmaicić?

Gość shante
więc..? nikt nie ma pomysłu?

Gość shante
I nie przejmujcie się kiedy kobieta mówi wam że ma penisa,to całkiem normalne:classic_cool:

Gość pejcz_me
Sprobuj z pejczem, moze klapsy, do tego kajdanki. W dalszej kolejnosci wsadz mu wibrator w tylek. Kaz chodzic na smyczy. Bedzie wniebowziety. Mowie serio.

Gość shamte
wiec kajdanki i klapsy mamy juz zaliczone.. wibratorami sie nie bawimy ;]

Gość shante
Chętnie wkładam w odbyt mojemu partnerowi swoje 30 centymetrowe przyrodzenie:classic_cool:

Gość A ja mam kozy w nosie

Gość shante
codziennie okolo godziny 20 czaje sie przy smietniku,a nastepnie wyskakuje na mojego sasiada Remigiusza Podolnego, lat 78, ktory raz dziennie nachyla sie przy kontenerze, by porzadnie sie wyprykac i pobudzam moja lechtunie ocierajac sie komplusywnie o jego kosciste posladki, przyobleczone w marynarskie szorty :-p

podszyw to było dobre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! shante nie wiesz jak sobie to urozmaicic?? poczytaj troche tu na forum jest pełnno takich normlnych ludzi którzy naprzkład w łóżku zmieniają sie miejscami skoro otwatra jestes na nowe swieze doświadczenia spróbuj podobno fajna zabawa osobiście brzydze sie a przynajmniej krępowało by mnie wypiąć sie mojej pani i o a teraz dymaj mnie...