Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość androlog

Przepraszam za wulgarnosc, ale...

Polecane posty

Gość androlog

... chce sie pierdolic z laskami, jestem strasznie nabuzowany, niedlugo 20-stka na karku, a ja jeszcze sobie nie uzylem. Ta wulgarnosc stad, ze potrzebuje dzikiego seksu, nie chce milosci, kochania sie przy swiecach, tylko wlasnie takiego zwierzecego pierdolenia sie na wszystkie mozliwe sposoby. W klubie rzeczywiscie mozna jakas laske wyrwac? ;)

Gość to zrozumialeeee
w jakiejs dyskotece na pewno znajdziesz chetna glupia dupe.

Gość androlog
Na takiej wiejskiej na pewno by byla, ale na takie cos to nie pojde, bo tam to predzej w morde dostane niz zalicze :D

Gość androlog
Ty jestes otyla, wiec sie nie udzielaj :] hipopotamie ;]

a Ty jestes prawiczkiem wiec jestes tak samo przegrany zyciowo 👄👄👄👄👄👄👄👄

Gość androlog
Ale ja moge w kazdej sekundzie to zmienic, jesli tylko sie odwaze, a Ty musisz troche popracowac :D

Gość ja jestem szczupla
androlog, kochanie, a ztoba cos jest nie tak, ze jeszcze nie 'zaliczyles'? ;> jesli nie, to ja jestem chetna, tylko ciekawe, czy dasz sobie rade.. ;)

"A ja mam 25 lat i 11 miesięcy i jestem cierpliwy bo na każdego przyjdzie pora" na niektórych przyjdzie selera :P - a na Ciebie Tomuś, to pewnie jakaś pietrucha :P

Gość androlog
Za dlugo o jakies 2 lata, musze sie cieszyc zyciem i nie moge sobie dluzej pozwalac na slabosc, nie chce za te 5 lat pisac tego samego co Ty.

ze znievcierpliwieniem czekam na te sekunde. Swoją drogą dobrze ze nie zakladasz sobie wysokich progów sexualnych skoro mowa tu o SEKUNDACH:P:D

Gość androlog
Ja robie sobie po prostu wyimaginowane problemy, po prostu ciezko jest mi nawiazac taki kontakt ;D mimo, ze dziewczyny same sie za mna ogladaja to mi sie wydaje, ze ze mna nadak jest cos nie tak :P no ale wiem, ze to tylko moja pierdolona psychika :D potrzebuje po prostu zrobic to i dzieki temu zdobyc wiare w siebie, bo bedac prawiczkiem czuje sie niekompletny.

Gość androlog
Moja droga otyła ;P w kazdej sekundzie moge sie odwazyc, przelamac blokade i zagadac do jakiejs laski,a wtedy sie wszystko potoczy, bo ja nie jestem sztywniakiem na codzien, mam problemy ze zlapaniem kontaktu :P a wytrzymalbym wiecej niz sekunde nawet jao prawiczek, wiec sobie daruj ;p

Gość androlog
'ja jestem szczupla' - to jest propozycja? :P

Gość czarnainez.
a nie myslales o wynajeciu prostytutki? nie mowie tego zlosliwe, o prostu slyszalam, ze one sa dobre w 'takich' sprawach.. tzn. pomagaja sie przelamac psychicznie itp. ;)

Gość ja jestem szczupla
to zalezy skad jestes!

Gość androlog
Szczupla - jestem z polnocnego mazowsza :) Myslalem o prostytutce, bo jej dalbym kase i od razu mialbym to czego chce i moglbym jakos sie podbudowac, ze jest po wszystkim, zobaczyc jak to jest i na spokojnie szukac kogos ;) a tak mam blokade :/ Moj kolega tez mial 1 raz z prostytutka i jest zadowolony, bo teraz nie ma parcia. Myslisz, ze to dobre wyjscie?

mazowsze... jak masz na wsi problem z panna to faktycznie klopot.

Gość czarnainez.
moim zdaniem, skoro jestes w takiej sytuacji, prostytutka to najlepsze wyjscie! mam 19 lat i bylam z mlodszym facetem. stracilam dziewictwo kilka lat temu , a on byl jeszcze prawiczkiem. no i niestety wyszlo tak, ze nasz pierwszy raz nie wygladal najlepiej, oczywiscie z jego 'winy'. ja to rozumialam, ale on bardzo zle sie z tym czul i dlugo nie dawalo mu to spokoju, ze tak sie 'skompromitowal' w moich oczach. z takiego powodu sie rozstalismy. jezeli masz przezywac to samo co on, to lepiej idz do prostytutki! ;)

Gość androlog
otyla - o jakiej wsi mowisz? Ja na wsi nie mieszkam :P Prostytutka to dobry pomysl, ale isc do burdelu - pozniej bym chyba zalowal ;) fajnie byloby isc do takiej co w domu przyjmuje ;)

Gość androlog
Szczupla, wiec jak? Daleko? ;)

Gość ja jestem szczupla
warszawa.

Gość androlog
Czyli blisko w sumie, 2 godziny autobusem mam ;) :P

Gość androlog
No to jak z Toba jest? Jestes chetna? I co ode mnie oczekujesz? ;p

Gość ja jestem szczupla
oczekuje od ciebie tego, czego kobieta oczekuje od faceta- proste , prawda? ;) powiedz mi jeszcze, gdzie chcialbys sie spotkac?

Gość Androlog
Wiem, wiem, troche juz mialem z wami do czynienia ;) jesli masz miejsce to moge przyjechac :P

Gość pacanie głupi
"jesli masz miejsce to mogę przyjechać"-Ty jako facet powinienes zaproponowac miejsce,czyli np.hotel.

Gość Androlog
Poki co to ja z przymruzeniem oka patrze na ten temat ;) najpierw musze sie upewnic, ze to naprawde,a dopiero potem bede sie zastanwial co i jak :P

Gość Androlog
Szczupla, jesli chcesz pogadac na osobnosci to pisz na funk13@gazeta.pl Moze na gg?