Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zobacz*Słonko

Język niemiecki . Czy ktos przetłumaczy ?

Polecane posty

Gość zobacz*Słonko

Mam mały problem . Proszę o przetłumaczenie kilku zwrotów . Z góry dziękuje :* Proszę iść się myć . To są frytki . Łóżko jest u góry . Zaraz pójdziemy do szkoły . Lubisz chodzić do szkoły ? Lubisz kwiaty ? Rano będzie śniadanie a potem pójdziemy na krótki spacer . Bardzo proszę :* :)

Ale przecież to są takie proste zwroty... nie możesz spojrzec do słownika, zobaczyc jak jest lubieć, kwiaty, łóżko...? To nie są jakies skomplikowane zwroty...

Gość zobacz*Słonko
Ale ja już je przetłumaczyłam , chcę tylko sprawdzić .

Gość to pokaż co przetłumaczyłaś
sprawdzę ci

bitte geh duschen das sind Pommes frites das Bed ist oben gleich gehen wir in die Schule magst du in die Schule gehen? magst du Blummen? morgen wrd Frühstück und dann gehen wir kurz spazieren

Gość ale błędów ja pierdzielę

Gość ale błędów ja pierdzielę
no właśnie dlatego nie zamierzam pisać :P bo koleżanka "smutna taka" ma rację! jak autorka ruszy dupsko, to jej pomogę, ale nie będę odwalała zadań domowych za leniwych

Gość ksenna
Proszę iść się myć. Bitte gehe Dich waschen. To są frytki. Das sind Pommes Frittes. Łóżko jest u góry. Das Bett ist oben. Zaraz pójdziemy do szkoły. Wir gehen gleich in die Schule. Lubisz chodzić do szkoły? Gehst Du gerne zur Schule? Lubisz kwiaty? Magst Du Blumen? Rano będzie śniadanie a potem pójdziemy na krótki spacer. Morgen früh frühstücken wir, und anschliessend machen einen kurzen Spaziergang.

Gość ksenna
Proszę iść się myć. Bitte gehe Dich waschen. To są frytki. Das sind Pommes Frittes. Łóżko jest u góry. Das Bett ist oben. Zaraz pójdziemy do szkoły. Wir gehen gleich in die Schule. Lubisz chodzić do szkoły? Gehst Du gerne zur Schule? Lubisz kwiaty? Magst Du Blumen? Rano będzie śniadanie a potem pójdziemy na krótki spacer. Morgen früh frühstücken wir, und anschliessend machen einen kurzen Spaziergang.