Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helihop

wciąż ulewa

Polecane posty

Gość helihop

Ile może to trwać, ma już 5 miesięcy a przebieram ją non stop :( . Biorę ją do odbicia. Odbija się i za chwilę wszystko mokre (jest zdrowa, normalnie przybiera na wadze). W nocy je przez sen i jest dobrze a w dzień masakra. Czy Wasze też ulewają tak bardzo?

Ja mam tak samo a właściwie miałam. Pewnego dnia sprobowałam sama nie pić mleka. no i na drugi dzień ulewania było zdecydowanie mniej. Oczywiście nabiał wcinam jak dawniej - sery, masło itd..tylko mleko poszło w odstawkę no i budyń, kakałko itp... Spróbuj może pomoże?

Gość helihop
Nie piję mleka, jem sery, serki, więc pewnie nie to. A ile miał Twój maluszek, gdy mu minęło?

moj dzidzius ulewal przez dwa tygodnie a teraz juz spokoj, ale czekaj az odbije mu sie dwa trzy razy, poczekaj i Ty moze pomoze.

Dokładnie. Nie załamuj sie,kiedys to minie. Mój syn ulewał do 6 miesiaca zycia, leczyłam to wszystkimi sposobami,czekałam na odbijanie nawet 15 min. po jedzeniu(zalecenie lekarza) ,potem syropy na refluks, w końcu miałam dosyc,przestałam dawac leki,nie przejmowałam się zupełnie i wszystko przeszło z dnia na dzień. Cierpliwości:-)

Gość helihop
cóż będę czekała, aż minie dzięki :)