Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga_ska

LIBIDO po śr. antykoncepcyjnych

Polecane posty

Gość aga_ska

dziewczyny czy odczulyscie jakies zmiany w libido po stosowaniu a) tabletek antykoncepcyjnych b) spirali miedzianej albo s. hormonalnej

..u mnie libido po 3 lat zażywania tabsów było równe zero...więc postanowiłam je odstawić na jakieś pół roku...żeby wszystko wróciło do normy a później wybrać się na porządne badanie na poziom hormonów w mcim organizmie i zacząć przygodę z pigułkami raz jeszcze...

Gość Aniad
jak się sprawdza libido??

Gość do gory
skw

czytałam, ze u dziewczyn z miedziana wkładką libido wzrasta (w porównaniu z tabletkami), przy pigułkach często maleje, a przy wkładce hormonalnej zależy od wrażliwości organizmu i efektu \"placebo\", czyli przekonania

u mnie potrzeby seksualne spadły do zera po tabletkach, miałam tak po każdych które brałam, logest, cilest, i jeszcze cos tam brałam. dlatego teraz mowię tabsom 3 x NIE :P szkoda się truć poza tym. one nie sa bez wpływu na organizm, a wręcz wyniszczają go i działaja rakotwórczo. ble.

Gość hoł hoł hoł
U mnie po tabsach libido rośnie jak szalone :P

Gość a jak teraz
nesti się zabezpieczasz? Bo przy tabsach możesz zawsze a teraz?

Gość Milla83
sluchajcie!!! jestem po pierwszej paczce tabsow i juz zauwazylam spadek libido.... to jest poprostu straszne!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A jak juz sie kocham z mezem to nie czuje takiej przyjemnosci jak kiedys... okropienstwo! poczekam jeszcze troche i jak to sie nie zmieni to rezygnuje z gowna...

Gość dckp
moje libido zawsze było duże, ale po zażywaniu tabletek można powiedzieć że jest OGROMNE!!! a co jeszcze lepsze-seks jest o niebo przyjemniejszy bez prezerwatywy!!!

Gość 777777777777777777777799999999
Dziewczęta wszystko zależy od właściwie dobranych tabletek ponieważ one mają różne natężenie hormonów. Dobrze dobrane tabletki nie powodują spadku libido więc jeśli macie z tym problem to pora zmienić tabletki. Ja np. miałam tak że mi po logeście zanikło prawie całkiem, natomiast po mercilonie miałam tak ze mój facet chciał lecieć do mojej lekarki z kwiatkami bo byłam po prostu nienasycona:)

Czesc a nie wiecie czy po hormonach tarczycy tez zwieksza sie libido??biore juz prawie rok i mam ciagle wielka ochote na sex i nie wiem czy to od tego?

Gość Aniad
ja odstawiłam tabsy jakiś rok temu a moje libido dalej jest marne, mój mąż już się zaczyna o mnie martwić bo sesk nie daje mi żadnej przyjemności. Pomożcie mi, co mam zrobić żeby podwyższyć libido.

Gość Aniad
haaalllooo zaglądacie tu jeszcze??

Gość a jak teraz
Aniad oczywiście,że zaglądamy.Jestem ciekawa dlaczego odstawiłaś tabsy bo ja właśnie chcę je zacząć brać.Mam libido wysokie ale co z tego jak wtedy właśnie nie można bo będzie kolejny dzidziuś.

niektorzy twierdza ze spadek libido to tylko wina zle dobranych tabletek. w moim przypadku bralam 3 rozne rodzaje, libido przy wszystkich mialam bliskie 0.

moje libido po zmianie tabletek spadło do zera, zmieniłam an inne - było trochę lepiej. ale odstawiłam i w sumie nic się nie zmieniło :o z tym, ze tylko z moim obcenym facetem :P to nie tylko wina tabletek ale też wypalenia w związku...

Gość Aniad
ja odstawiłam tabsy bo zaczełam tyć i rozregulował mi się cykl a teraz staram się o dzidzie, i kocham się z mężem tylko żeby zajśc w ciąże bo nic z seksu nie mam, żadnej przyjemności ;/;/ i nie wiem co mam zrobić żeby to poprawić ...