Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boboliva

brak łaknienia-pomocy

Polecane posty

Gość boboliva

nie mam w ogole apetytu.Juz od roku! czy ktos moze mi poradzic cos-wszystkie badania gastrologiczne wyszly ok,a ja ciagle chudne i nie mam apetytu! POMOCY

Gość duell
mam tak samo...ale jestem na Zolofcie i może temu nie mam apetytu...a ty bierzesz jakieś leki?

Gość boboliva
NIe.Ja tak mam juz od ponad roku...Nie biore zadnych leków! Nie wiem co jest.Chudne w oczach bo ile moge na sile wciskac w siebie?

Gość duell
hmmm to nie wiem co to może być...a robiłaś badanie kału na pasożyty?

Gość boboliva
tak.wszystkie badania miałam.Tylko hemoglobine mialam mniejsza,ale nie jakas tragiczna. Jedyne wytlumaczenie to chyba brak witamin,ale sama juz nie wiem,bo biore wszystkie witaminy i nic :(

Gość duell
no to naprawdę trochę dziwne...ale skoro miałaś wszystkie badania robione i wyszły dobrze więc chyba nie ma się czym martwić...a może dojrzewasz i twój organizm ''szaleje''...ile masz lat?

Gość boboliva
Mam 25 lat! Nie wiem moze to awitaminoza,ale tyle co ja juz łykam tych wita,min i nic :(

Gość duell
no to dojrzewanie też odpada...tylko nie przesadz z tymi witaminami bo nadmiar witamin też szkodzi...i się nie martw bo pewnie wszystko jest ok...badania wyszły dobrze więc to raczej nie żadna choroba...tylko pewnie denerwuje cię ta niewiedza od czego ten brak łaknienia...

Gość boboliva
no właśnie,bo ja chciałabym być jak kiedys-pełna na twarzy ,miec tyłeczek.A tak schudłam i juz nie wygladam tak atrakcyjnie :(

Gość duell
no widzisz ty schudłaś chociaż nie chciałaś...a inne się latami odchudzają...a ile ważysz i przy jakim wzroście...jeśli można wiedzieć..

Gość boboliva
ważyłam swego czasu 58 kg. Teraz przy wzroscie 173 waze 52-53 kg,wiec jest to widoczne :( Kazdy mysli,ze sie odchudzam i na nic moje gadanie,ze nie!

Gość boboliva
zeby bylo smieszniej kiedys tez wciaz biadoliłam,ze chce schudnac i nie mogłam jakos!!! co za ironia losu! nigdy kobiecie nie dogodzisz:( teraz jednak widze,ze grubsze jest po prostu zdrowsze i ładniejsze :(

Gość duell
oj to rzeczywiście jesteś szczuplutka...ja po tym moim schudnięciu waże 60 kg przy 170 cm...przedtem ważyłam 70 kg,więc mi się to schudnięcie przydało ;)...chociaż ja mam taką budowę że nawet przy tych 70 kg nie wyglądałam grubo tylko tak hmmmm masywniej ;)

Gość boboliva
duell ,a Ty ile masz lat? dzieki za rady! szkoda,ze nikt mi nie moze pomoc z autopsji...

Gość duell
też 25...nie martw się na pewno wszystko jest ok :)...a przez te nerwy czasem jeszcze schudniesz...

Gość boboliva
heh moze i masz racje!! Pocieszam sie,ze jak zajde w ciaze,to bede jadla wszystko,bo na pewno apetyt wroci i to za dwóch!:):)