Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zulll

Co Kupic Mamie na 40 Urodzinki ?

Polecane posty

Gość zulll

Gość wfsw
portfel

Gość zulll
OK. Czekam na więcej propozycji :D

Gość wfsw
wydrukuj zdjecia waszej rodziny rozne i powsadzaj w ramki zeby mogkla sobie postawic albo powiesic

Gość zulll
mama jest wdową :(

Gość wfsw
to twoje zdjecie, jej zdjecie...wasze razem

Gość zulll
ze zdj swietny pom cos jej jeszcze kupic ? macie jakies pomysly

Gość czterdziestka.
a ile masz pieniędzy na prezent?

Ludki pomóżcie bardzo kocham mamę bo sama wychowuje mnie i brata.. Chce kupic jej cos ekstra

Gość czterdziestka.
no i drugie pytanie - co wiesz o swojej mamie ?:) Ja też mam 40 lat i ucieszyłabym się z płyty z muzyką punk, bo to muzyka mojej młodości a Twoja mama lubi muzykę? Książka jeżeli Twoja mama lubi czytać Możesz zaprosić ją do kina na film, który wiesz, że się jej spodoba a może do teatru albo do kawiarni na super ciastko Jeżeli jesteś pełnoletnia-możesz kupić butelkę dobrego wina i sama ugotowac pyszny jubileuszowy obiad

Gość wfsw
porobcie z bratem zdjecia na ta okazje typu wy razem usmiechnieci trzymajacy kartke z napisem "dla naszej kochanej mamy" i z buziakami, ladniw ydrukujcie w duzym formacie i w ramke. bedzie super :)

Gość wfsw
dobry pomysl - idzcie razem wszyscy na supoer obisad do restauracji, pogadacie sobie itp

Gość wfsw
starczy ci :P

Gość czterdziestka.
niestety 60 zł nie wystarczy na super obiad w restuaracji dla 2 albo 3 osób za to wystarczy na samodzielne ugotowanie czegoś - dla początkujących polecam zwłaszcza kuchnie włoską - jest w miarę łatwa i pyszna (tylko nie kupuj teraz świeżych pomidorów !) Kolejny pomysł ; może jest coś na co 60 zł wystarczy i jest to coś czego Twoja mama nigdy nie robiła..nie smiej się :) nasza babcia , lat 70, byłą szczęsliwa, że ktoś ją zabrał na urodziny do McDonalda , bo nigdy tam nie była, tylko reklamy widziała. I od tej pory chce świętowac urodziny tylko w McDonaldzie :D Wysil się i pomyśl- ty najlepiej znasz swoją mamę - ja mogę tylko zgadywać- może ma znajomych za granicą, a nie posługuje się kopmuterem - naucz ją skype i kup jej słuchawki i mikrofon? a może wspólny basen?