Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amma1

dziewictwo bez obrzedu

Polecane posty

Gość amma1

utrata dziewictwa,kazdy mowi zeto taki wazny moment dla kobiety i faceta, jestem 4 miesiace z facetem , wczoraj postanowilismy sie kochac, on dowiedzial sie odpiero w lozku o tym ze jestem dziewica, za pozno bylo na swiece i szmpana.. ale mialam nadzieje ze po wszytskim mi powie chociaz ze sie cieszy ze byl pierwszym ze docenia ze to jego wybralam a tu nic.. tylko przytulanki :(

Gość uczący sie leń
samo wejscie poza błone to już obrzęd a Ty czego chciałaś? teraz faceci zaliczają ilośc błon

Gość Twoja_królewna
Tylko 4 mies.? To się nie dziw, że nic na to nie powiedział, bo zapewne Mu to wisiało czy jesteś dziewicą czy nie. Mój facet mówił zanim zaczęliśmy ze sobą współżyć, gdy byliśmy jeszcze parę mies. tylko razem, że Jemu jest obojętne czy jestem dziewicą czy nie. Wystarczyło jeszcze parę mies. gdy zaczął mówić, że dopiero teraz tak szczerze mnie kocha i jest szczęśliwy, że nikt więcej nie był ze mną tak blisko... To kwestia tego jak długo się jest razem i jak mocne jest uczucie.

Gość amma1
moze to staroswieckie ale liczylam na cieple slowo... przeciez w dzisiejszch czasach spotkac dziewice to jest ciezko , ja mam 21 lat wiec tym bardziej powinien to docenic

Gość Twoja_królewna
A dla mnie 4 mies. to naprawdę tyle co nic. Trochę się dziwie, że tak szybko pozwoliliście żeby doszło między Wami do zbliżenia. Dopiero gdy się kocha naprawdę mocno, ma się pełne zaufanie i jest się razem sporo czasu, to inaczej się podchodzi do sexu. Jest przyjemniejszy i w ogóle i chce się czekać dłużej i dłużej, żeby to był wyjątkowy i niepowtarzalny moment.

Gość amma1
masz racje ze 4 miesiace to za malo... ale ja juz nie chcialm czekac, jak sie ma 21lat i wszyscy do okola gadaja o sexie a Ty jestes dziewica to masz jzu tego dosyc:( dlatego chcialam to meic za soba... jestesmy blisko zwiazani , swieta z jego rodzina spedzalismy itd ale faktycznie moze przez to ze tylko 4 miesiace i sie dowiedzial dopiero w lzoku spowodowalo ze nie zdaje sobie sprawy i nie docienia:(

Gość uczący sie leń
chyba nie wiesz co piszesz... ."przeciez w dzisiejszch czasach spotkac dziewice to jest ciezko" sama widzisz, ze zalicza sie na potęgę. Każda kiedyś straci cnotę. Wiec to nie staroświeckosc tylko reguła. Jak widzisz KAZDA ma to na co zasługuje. Widac dla niego byłas kolejną zaliczana. Teraz już temu jedynemu którego pokochasz i sie z nim zwiążesz na stałe dostanie Ciebie stratowaną przez innego. Wstyd!

Gość Twoja_królewna
amma1 tylko nie myśl, że Cię krytykuję, bo to Twoje życie :) Ale czekałaś tyle lat do pierwszego razu, że nic by się nie stało gdybyś poczekała jeszcze trochę. Wtedy na pewno miałby inne podejście i zrozumiałby, że Jego ukochana osoba trzymała dziewictwo tylko dla Niego :)

Gość j.w.
dokładnie my jestesmy razem 10miesięcy i jeszcze tego nie zrobiliśmy;) do tego jestesmy starsi od Ciebie:) na wszystko przyjzie czas

Gość amma1
powiem wam ze jest mi przykro dlatego musialam o tym napisac:( nie mam z kim pogadac... nawet nie wiem czy jemu mam mowic ze zawiodlam sie tym ze nie docienil ale z drugiej strony nie chce tez wymuszac na nim zeby nagle byl mi wdzieczny skoro nic sam nie mowi to zanczy ze nie bylo to wazne dla niego czy dziewica czy nie:(

Hmm No cóż w dzisiejszych czasam już nikt tego nie celebruje facetom na tym nie zalezy czy kobieta jest dziewicą czy nie

Gość amma1
Twoja_krolewna masz duzo racji, ale ja juz nie moglam psychicznie wytrzymac wszystkie kolezanki juz dawno mialy to za soba:( zaczelam sie nielubic za to ze jestem dziewica... dlatego tera zstwierdzilam ze z nim chce, moze gdybym o tym predzej powiedziala to by tez sie inaczej nastawil do mnie, bo on byl pewien ze ja juz z kim spalam... a co myslicie o tym zeby z nim pogadac? zapytac.. nie wiem cos w stylu czy to dla niego bez znaczenia ze jest moim pierwszym?

Gość j.w.
a zależeć powinno tyle gadania o tym a jak przyjdzie co do czego to klapa:o

Gość Twoja_królewna
Tak się tylko mówi, że dla faceta nie ma znaczenia czy Jego kobieta jest dziewicą czy nie, bo w większości przypadków ma bardzo duże znaczenie. Ale tak jak pisałam to zależy od tego jak jest się ze sobą blisko, jak długo itd. amma1- możesz z Nim o tym porozmawiać, ale możesz też na razie nic Mu nie mówić i poczekać aż sam zauważy, że jednak coś to dla Niego znaczy.

Gość amma1
to jest syf straszny czekasz 21 lat i samemu spierdolic sprawe:( jest mi na maxa przykro w sumei zachowuje sie on super, jest mily kochany patzry tak slodko ale nic nie mowi! a mi tych slow brakuje! zaluje ze mu o tym predzej nie powiedzialm wtedy by sie MOZE przygotowal na ta okolicznosc

Gość Twoja_królewna
Wiele też zależy od Jego osobowości... Ale masz rację- duży wpływ na Jego zachowanie mogło mieć to, że dopiero na chwile przed stosunkiem dowiedział się, że jesteś dziewicą. Możliwe jest też, że ucieszył się, że to z Nim przeżyłaś swój pierwszy raz, ale może nie chciał tego okazać albo nie wiedział jak? Wiesz najlepiej jaki jest i czy jest skryty w uczuciach, czy może rzeczywiście to zlekceważył...

Gość amma1
nie to nie tak ze nara, bo jest caly czas mily tak jak byl, jedziemy do jego rodizny za tydz, zalatwia nam prace zenysmy wspolnie pracowali na targach wiec jakies plany mimo wszytsko ma ... tylko jak mam teraz ze tak powiem sie zachowywac, zeby mu pokazac MALENKI JESTES MOIM POERWSZYM DOCEN TO :)

A ja ci mówie, ze tylko patrzeć jak weźmie nogi za pas :) Dostał co chciał, nie ma na co czekać, więc skoczy na inny kwiatek ;) Klasyk 🖐️

Gość amma1
wiem ze nie mial nigdy dziewicy wiec to moze tez miec wplyw ze nie wiedzial co powiedziec;p

Gość Twoja_królewna
Skoro mówisz, że jest taki uroczy i kochany, to może z Nim o tym porozmawiaj? Powiedz Mu, że wiele ten stosunek dla Ciebie znaczył, bo był Twoim pierwszym razem i że źle Ci z tym, że nic nie powiedział gdy się o tym dowiedział. Zapewne też się przed Tobą otworzy i wiele się dowiesz :) To Twój facet, więc nie powinnaś mieć oporów żeby z Nim o tym porozmawiać... Chociaż wiem- łatwo się mówi. Ale dasz radę, bo w związku liczy się przede wszystkim szczerość i zaufanie :)

Gość amma1
a mowic mu ze wydaje mi sie ze to troche za syzbko i zaluje ze nei czekalam dluzej czy ju zpo fakcie nie ma co o tym gadac?

Gość Twoja_królewna
Muszę już iść, ale mam nadzieję, że pomogłam... Papa :) ;*

Gość j.w.
a jakbys mu dala to do zrozumienie wczesniej? gdybys wiedziała że tak bedzie

Gość Twoja_królewna
Możesz powiedzieć, że trochę się pospieszyliście, ale skoro Go kochasz, to nie masz czego żałować... Zobaczysz, że kolejne razy będą lepsze i rozczarowanie zniknie :)

Gość amma1
Twoja_Krolewna, jestes neisamowita kobieta:) stale piszesz o Nim z szacunkiem , z duzej litery:) super:) I W OGOLE cuc ze jestes taka dobra kobieta:) facet ma dobrze z Toba:)

Gość amma1
ja po sobie nie dalam znac ze to jakies wielkie wydarzenie, dwa nie dalam tez po sobie znac ze jest mi smutno ze nic ni e powiedzial. a teraz to chyba postaram sie zachowywac normalnie i tyle... ale co z nastepnym razem:( moze wtedy cos zorganizuje;p

Gość kroplaaaa
nie robcie takie szumu kolo tego. jasne, ze jest to wazne... ale nie mow dziewczynie, ze 4 miesiace to malo w wieku 21 lat? Przewaznie takie 16-stki chodzaz chlopakiem 2 lata i dopiero traca dziewicto. Ja ze swoim facetem bardzo szybko poszlam do lozka...widocznie czulam ze to jest ten, niczego nie planowalam, po prostu wyszlo samo z siebie. Nie uwazam siebie za dziwke, bo przespalam sie z nim po bardzo krotkim czasie, bo po 1,5miesiaca bycia razem. Teraz minelo 1,5 roku jak jestesmy razem i jestem szczesliwa i niczego nie zaluje. W momencie kiedy sie z nim pierwszy raz kochalam nie kochalam go-to oczywiste, ale czulam sie z nim silnie ziazana emocjonalnie, milosc przyszla u nas w krotko po tym wszystkim...ale wiem ze jest szczera. facet do niczego mnie nie zmuszal :)