Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byly okularnik

Już nikt nigdy więcej nie wyzwie mnie od okularnika!!!

Polecane posty

Gość byly okularnik

nawet nie wiecie jaka to radość dla mnie...koniec wizerunku kujonka, miłego chłopczyka z którym można iść na kawe i nic więcej ! wkońcu kupie sobie okulary przeciwsłoneczne, wkońcu nic nie będzie mi parowało ani spadało!!!!

Gość dejot
to gratuluje :D

Gość duell
a ja bardzo lubię okulary...często je zmieniam...w okularach nawet ładniej wyglądam niż bez...nie rozumiem jak można mówić że nikt cię nie chciał bo nosiłeś okulary..bezsensu...może miałeś jakieś niedopasowane gogle w których wyglądałeś jak pół duupy zza krzaka...

Gość dejot
nie kazdemu pasuja okulary....nawet jakby mial oprawki za 5 tys od Prady..... no i inna sprawa jest grupa dziewczyn co nie akceptuje okularnikow....

Gość duell
każdemu pasują tylko trzeba dobrać odpowiednie do twarzy...i nawet nie muszą być od Prady czy Gucciego...mam prosty przykład: mój kuzyn...zawsze mówił że nigdy nie będzie nosił okularów bo we wszystkich brzydko wygląda...no ale go ''nacisło'' i nosi okulary i bardzo fajnie w nich wygląda...to że ludzie źle wyglądają w okularach to nie wina okularów a po prostu złego dobrania oprawek...

Ja tez nie lubie okularow... moze i ladnie w nich wygladam, ale bez nich na pewno ladniej! Wiec wiem co czujesz. :) Nosze soczewki, okulary przeciwsloneczne i jestem laska :P ;)

Gość byly okularnik
mozed dziewczynom dodaja uroku , ale z mlodego faceta robia lapsa...... wiem bo cale zycie znosilem glupie teksty..